| Teresa a întrebat:

TRAGIC TPU a devenit site de teme toti copii care nu vor sa asculte ce zice un profesor cand preda si mai au si pretentii de note mari vin pe TPU si isi scriu temele asteptandu-se ca noi sa le rezolvam ...trist...am vazut probleme de mate de civica de fizica etc
Voi ce parere aveti despre asta?

Răspuns Câştigător
| G a răspuns:

Propun un alt site tpu.ro, adica teme pentru unu'. laughing

7 răspunsuri:
| User a răspuns:

Astea-s fleacuri pe langa intrebarile legate de banane, telecomenzi si maturi...

| andrei a răspuns:

Pai sunt impotriva acestui lucru

e chiar naspa siteul a fost invadat de toti copii dar nu le pasa decat de raspunsuri castigatoare si sa fie mai mari ca alti...si sa isi rezolve"problemele"
sau pentru alti a devenit site de pus intrebari amuzante...gen"m-am masturbat cu o banana...raman gravida?" sau multe altele

cu greu mai gasesti o intrebare care sa fie "normala"

| G a răspuns:

Cand sunt formule sau metode de rezolvari pe care nu le mai stii, nu e nimic grav daca intrebi, nu le poti retine pe toate. dar intrebarile gen "am nevoie urgent de o compunere pe tema cutare", asta e chiar dovada de lene.

| madalina2727 a răspuns:

Intr-adevar e tragic ca elevii din ziua de azi nu mai invata deloc.Prefer insa sa cred ca totusi mai sunt elevi care vor sa invete, ma refer la cei de pe site care solicita ajutor, si care chiar nu stiu cum se rezolva si la altcineva nu au la cine apela. Oricat ar fi de atenti la ore nu ai cum sa stii totul, mai ales la mate sau fizica, iar bani de pregatire suplimentara nu-si permit toti. E de apreciat ca vor sa-si faca temele si daca stim ar trebui sa ii ajutam. E regretabil insa daca acestia nu depun niciun efort sa-si rezolve tema si asteapta raspunsul nostru.

| luna a răspuns:

Daca ar fi numai intrebari pentru teme...

| oanawww45 a răspuns:

Mi-e mi se pare o porcarie! Adica de parca cineva ti-ar face temele doar pentru. o funda, deparca daca as face tema cuiva as primi eu un 10 straight face ce trist! Dar ei n-au decat sa astepta ca poate un cretin le va face temele! rolling eyes

| V77Narcis a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa se mai deschida o categorie special pentru ei si sa nu intre nimeni sa le raspunda laughing!