| RAY a întrebat:

Va e frica de moarte?

19 răspunsuri:
| Promethazine a răspuns:

Daca ai credinta in Dumnezeu, nu ai de ce sa ai frica de moarte! Pentru ca daca crezi in Dumnezeu si ai credinta in el, automat stii ca "exista viata si dupa moarte".

| RAY explică (pentru Promethazine):

Ce chestie eu am pus intrebarea la stiinta nu la sf urii religioase

| SeeDifference a răspuns:

Eu zic ca nu, dar nu ai de unde sa stii cum vei reactiona. Eu mi-as dori sa o pot privi in ochi si sa o sfidez.

| AnutzaBM a răspuns:

Nu, daca traiesti mereu cu frica ca poti sa mori atunci traiesti degeaba

| Georgiana4091 a răspuns:

Noi nu murim. doar ne "dezbracam" de haina asta ce o purtam numita trup.Viata e un cerc continuu.iar noi traim continuu chiar daca nu ne dam seama si spunem ca nu e adevarat.Se spune ca atunci cand cineva moare altcineva se naste. Nu cred ca trebuie sa ne fie frica de moarte..mai exact scopul vietii este sa murim.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De modu de a murii, da. adica, sa fiu impuscat in cap scap repede, dar mai stiu eu cancer sau altele. vai. de de moarte, nu nu imi e frica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru SeeDifference):

Cam aiurea sa crezi ca moartea e o entitate ceva.

| Mădă0611 a răspuns:

De a mea nu. devil Mi-e frica de suferinta, cea care mi-ar cauza moartea, si cea pe care o simt punandu-ma in locul celor obisnuiti sa ma vada zilnic, ma "doare" gandul ca parintii si bunicii o sa imi simta lipsa, restul nu ma intereseaza, sunt straini si asa o sa fie intotdeauna, oricat timp as petrece cu ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mădă0611):

Bine macar ca numai stim nimic dupa ce crapam cu toti. vacanta bine meritata laughing

| Mădă0611 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai de asta nu mi-e frica de ea, o astept cu drag chiar ca e tot mai grava treaba, adica devin hyper sensibila la trairile altora, mai ales ale animalelor non umane si chiar plante, cica e de vina vreo supradoza de oxitocina, nu stiu de unde o iau, dar se pare ca o iau, o fi muzica, ateismul meu panteist [laughing] thinking

| NoRegretsxx a răspuns:

Da. Imi place sa traiesc si inca nu mi-am incheiat socotelile cu viata, sa zic asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu,ei de mine laughing, lasand gluma la o parte toti oameni au aceasta frica dar nu recunosc, nu trebuie sa traim tot cu acest gand in minte, cand murim noi nu o sa mai stim, dar o sa fie mai greu pentru cei care ne.au cunoscut.

| EchoDemon a răspuns:

Nah... e doar moarte

| Mechanix a răspuns:

Cui nu îi e frică de moarte? De ce crezi că ne uităm când trecem strada, ne înuiem ușile și ne căcăm pe noi de frică când auzim pe cineva în spatele nostru noaptea târziu pe stradă?

| AndraJimin a răspuns:

Daca e sa mori, mori si gata... nu mai stai sa te gandesti daca iti e frica sau nu...
Eu nu cred ca dupa moarte mai exista altceva... eu cred in reincarnare

| Aiden a răspuns:

Mi-e mai frică de mine decât de orice altceva sau oricine altcineva.

| Happyjump a răspuns:

Nu,moartea nu doare, poate doar felul în care mori

| hideaway a răspuns:

Nu. O sa dormim vesnic, sa fim seriosi, eu intotdeauna am vrut sa fac asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea ştiu.
Ce relevanţă are? Cu frică sau nu, oricum toţi murim.

Întrebări similare