Trebuie să fi un om ambitios si sa lupți pentru ceea ce iti doresti. Nu trebuie să renunți la nimic trebuie doar sa asezi visele într-o anumita ordine. Pana acum tot ce am visat sa fac am facut si de acum încolo tot asa va fi. Fiecare vis are prioritatea lui. Cu ambiție, sarguinta Si muncă se rezolvă totul.
Faptul ca exista acest univers si ca existam este un miracol,in mod rational tot ce exista nu are sens sa existe,desi da visele pot deveni realitate,imagineazati acum cateva sute de anii un baiat citea o carte despre aparate care zboara sau alte minuni care au devenit realitate,asta imi aminteste de tesla,Thomas Edison,einstein,darwin si alti savanti care au creat o lume cu multe minuni,azi e o normalitate sa ne vedem la distanta,sa vorbim dat ceva timp era sf asa ceva, desi da visele pot deveni realitate, eu astept ziua cand realitatea virtuala va deveni ca realitatea se fac mari pasi spre asa ceva, imagineazati sa traiesti ce viata vrei sau mai multe simultan sau ne conectam creierul la internet sa devenim zeii, sa calatorim prin univers
Idealurile nu pot fi niciodata interzise! Trebuie sa-ti doresti si sa faci tot ceea ce-ti sta in putinta pentru a obtine asa ceva.
Ambitie si determinare iti trebuie/
Eu visez să ajung pe Pluto. Apropo cred că te referi la visuri, nu la vise căci acum 2 zile am visat că mă urmărea un T-Rex. Cred că ar fi fain să îl văd și în realitate dar nu cred că e suficient să îmi doresc suficient de mult.
Îmi mai doresc să îl depășesc la avere pe Bill Gates, mă întreb ce trebuie să sacrific pentru asta.
Visele devin realitate,daca crezi îndeajuns de mult in ele. Poți avea orice,numai dacă muncești și lași loc de "Bună ziua", fericirea nu vine călcând în picioare ci ajutând. Că să ajungi sus, trebuie sa începi de jos. Ai grijă de ceea ce scrafici, după părerea mea, mai bine ne am bucură, fiindcă banii îi ai și atunci când mori. Dar oamenii speciali din viața ta nu vin de doua ori și nici nu durează o eternitate.
E un citat partial adevarat."Visele devin realitate, dacă îţi dorești suficient de mult".Da, prin vointa, efort si ambitie poti face lucruri pe care nu credeai ca vei fi niciodata in stare sa le faci.Materializarea dorintelor se face insa in limitele realitatii.Nu poti sa-ti indeplinesti orice vis, fie pentru ca nu corespunde realitatii, fie pentru ca nu dispui de toate resursele necesare sau e ceva ce depaseste calitatile tale fizice sau intelectuale.Mereu poti fi mai bun, poti sa iti depasesti conditia actuala, te poti perfectiona.Prin munca si sacrificiu poti ajunge la anumite standarde pe care nici nu ti le imaginai.Dar nu poti face orice.
"Poti avea orice in viata, daca sacrifici celelalte lucruri pentru aceasta"."Orice"e un termen mult prea general. Oricat de multe ai sacrifica, indiferent daca e vorba de timp, te tine insati sau de alte persoane, nu poti obtine orice iti doresti.
Vezi poate te inspiri de aici https://suntmamica.com/cum-sa-faci-ca-dorinta-ta-sa-devina-realitate/
EestiSodalane întreabă: