Dar de ce ești așa pesimist? E normal să se strecoare în destinul tău și unele mici insuccese, dar asta nu înseamnă că nu poți avea și bucurii nenumărate! Personal, cifra 13 mi-e foarte dragă, e chiar cifra mea favorită.
Cred că am șansa să rezolv o treabă în acest an și astfel nu mi se pare mai rău decât ceilalți precedenți.
În afară de faptul că fac 18 ani și timpul se scurge fără milă. ![]()
Ce ghinioane îți aduce?
Pana acum mi-a mers bine. Cand ti se pare ca totul merge prost trebuie sa vezi partea buna alucrurilor. Chiar daca crezi ca nu este, ea mereu e acolo si astepta sa o observi![]()
Daca vei fi optimist si vei crede ca iti va merge mai bine as va fi ![]()
Nu fi negativist, gandeste pozitiv!
Unul plin de surprize, inedit. Acum ramane de vazut daca imi va purta ghinion sau nu.
*-*
Nu mai blele de cand am intarat in el, prietena mea dansa cu toti de revelion, dupa aia a inceput certurile cu prieteni, famile, prietena am aflat ca prietena mea ma inslat o luna intreaga pana sa aflu mam purtat mai rece fata de ea dupa aia ea si-a gasit altu si e tot vina mea nu stiu dc, am picat examenul auto si mai sunt cateva si astea de cand am intrat in 2013 si nu stiu de ce am inpresia ca o sa imi mai rezerve multe surprize neplacute
Anul 2013 nu are legatura cu ce ti se intampla tie sau oricarui altcuiva. E doar un numar.
Si mie
.Dar fata de ceilalti ani parca nici nu l-am,, simtit''...adica n-am prea realizat schimbarea.E foarte ciudat, deja vreau sa se termine.
Si eu la fel cand ma gandesc ca mai sunt 10 luni de chin simt ca mor