| GamingSoloInRetea a întrebat:

Majoritatea de pe TPU s-au vaccinat anti-covid?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
8 răspunsuri:
| StimabiluI a răspuns:

Majoritatea celor antivaccin și vocali în această chestiune au fost suspendați definitiv de pe site, ca să știi de ce nu mai răspunde aproape nimeni.

Cât despre cei provaccin, o parte dintre ei nu au mai intrat pe site dintr-o dată, deși erau foarte activi.
Putem doar presupune de ce.

| GamingSoloInRetea explică (pentru StimabiluI):

Ai votat cumva Georgescu si Simion?

| StimabiluI a răspuns (pentru GamingSoloInRetea):

Tu folosești mereu aceleași replici?
Trebuie să fii mai creativ dacă vrei să schimbi cuiva opțiunile de vot.

Dar de ce ai votat cu ei?

| StimabiluI a răspuns (pentru GamingSoloInRetea):

Ideea este să îți dai seama care sunt candidații sistemului în orice rundă de alegeri, apoi aș vota și o maimuță împotriva lor.

Dar tu știi ce idei au! Vor sa fim ca pe vremea lui Ceaușescu! Și la Simion ce ai văzut! Nu e în stare de nimic!

| F6x5 a răspuns:

Nu cred că s-au vaccinat toți, pentru că, până la urmă, fiecare are propriile convingeri și propriile motive. Eu, de exemplu, nu am fost de acord cu ideea de a fi condiționat sau presat să mă vaccinez pentru a-mi continua unele activități de zi cu zi, cum ar fi să merg la cumpărături sau să particip la diverse lucruri care pe atunci aveau restricții. În astfel de momente simți că nu prea mai seamănă a stat cu adevărat democratic.

| GamingSoloInRetea explică (pentru F6x5):

Ai votat cumva Simion și Georgescu?