| Ramona0830 a întrebat:

Salut, am o intrebare in legatura cu restrictia de circulatie. Acum ma aflu acasa la parintii mei la 40km de Cluj. In Cluj locuiesc cu chirie si as vrea ca maine sa merg acolo pentru a sta pe toata perioada aceasta. Intrebarea mea este ce anume as putea scrie pe declaratie astfel incat sa fiu lasata sa merg, ce motiv as putea trece? Mentionez ca momentan nu lucrez deoarece am fost lasata in somaj tehnic. Multumesc!

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Scrii in declaratie ca te ai deplasat pentru ingrijirea parintilor...

| mihai69 a răspuns:

Alegi ultimul punct din listă „deplasare pentru rezolvarea unei situații urgente:..." și scrii acolo pe linia punctată „revenire la locuință". Atenție, NU la domiciliu! bănuiesc că nu ai buletin pe adresa unde stai cu chirie. Pe aia o treci la aliniatul doi „Locuind în fapt..."

| Freya1 a răspuns:

Nu ai de unde sa iti faci rost de o declarație? Sa iti scoti la imprimanta sau sa tragi la xerox de la cineva? Acolo doar trebuie sa bifezi scopul călătoriei.
Dacă nu cred ca poti sa iti scriu pe o coală A4 datele personale si motivul deplasări.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pfff... trebuia sa alegi din timp asta. Ai voie sa te deplasezi doar în apropierea locuinței tale. Scrie un mail politiei și întreabă. igpr@politiaromana.ro