anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salut,miercuri este ziua mea, ei as vrea sa merg sa vad un film care începe la ora 7 seara, întrebarea mea este dacă o sa primesc amenda dacă circul cu masina după ora 8, rata de infectare in orasul in care locuiesc este de 12, 54 iar in orasul in care ma duc sa vad filmul este 4, daca ma prind la mine in oras dupa ora 8 ca ma duc acasa patesc ceva?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
3 răspunsuri:
| outsidethebox a răspuns:

Nu sunt avocat, insa nu ar exista baza legala, daca ai declaratie pe proprie raspundere! Daca, totusi, vei fi amendat, cere sa se precizeze in procesul verbal cum ca o aveai, asta iti va permite sa contesti amenda in instanta (stiu, batai de cap!) insa vei cadtiga!
Distractie placuta!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Amenda daca nu prezinti certificatul de vaccinare, gata cu prostiile din capul vostru, rata de infectare deja a crescut mai bagati va mintile in cap si stati in case daca nu vreti carantină ca din vina voastră ne vaccinatilor o sa bage carantină pentru toti indiferent ca suntem sau nu vaccinati, numai prin masuri dure va potoliti? Ai filme căcălău pe net, pe HBO, pe Netflix stai acasa si uita te la ce te duci la film in mall? lasa ziua ta ca nu e importanta in contextul in care sunte m acum cu zeci de morti si mi de infectari zilnic. Este o zi ca oricare alta ce daca e ziua ta, serbeaza o acasa cu familia dar macar te feresti de covid, sau vrei la mall cu gașca si a doua zi la ATI?

Răspuns utilizator avertizat