| Cristina788 a întrebat:

Trebuie să plec in Germania pe 25 iulie.
Stie cineva când scăpăm de carantină si daca scapam de coronavirus până anul viitor?
Se mai lucrează pentru un vaccin?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu se mai lucreaza la vaccin ca au citit ei pe TPU ca virusul nu e fals. Plus mai circula link ul ala de pe Facebook la care a data share tanti Rodica de la 2 si scria si acolo ca e o conspiratie... deci de ce sa mai lucreze la el

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Tie cineva când scăpăm de carantină?
Nu.
si daca scapam de coronavirus până anul viitor? Sigur nu.
se mai lucrează pentru un vaccin? În draci. De ce? Îți dai seama câți bani face cine îl va produce.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Acum in Germania este focar de coronavirus, stai acasa nu te mai duce.

| iChristiaN47 a răspuns:

În cadrul știrilor online cât și de la televizor, se specula faptul că undeva după data de 12 iulie s-ar fi putut călători liber, însă nu sunt sigur.

De carantină, va dura cel puțin până în martie, 2021 cât despre noul tip de coronavirus SURS-CoV-2, din punct de vedere biologic și medical, acesta nu va dispărea vreodată, va rămâne, însă populația se va imuniza și desigur va apărea tratament împotriva acestuia. Desigur că se lucrează pentru un vaccin, în toate țările europene se caută soluții.