| Seba2013 a întrebat:

Buna. Care sunt simptomele primare ale coronavirusului?

Se simte ceva la nivel de creier?

La nivel de respiratie la aparate spun ca sunt bine insa eu nu mai am respiratia ca inainte.


Se poate detecta in stadiul aceasta? Am tusa sesca, oboseala, durere de cap, insa medicul imi spune ca sunt stresat.

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
1 răspuns:
| Simpatic a răspuns:

Care sunt simptomele primare ale coronavirusului?

simptomele primare? de cele mai multe ori covidul este asimptomatic, sunt persoane care l-au avut si nici macar nu au stiut, culmea este ca acele persoane au infectat pe altii, iar multi dintre cei infectati au ajuns cu cazuri grave la spital, unii au decedat din pacate.

cand ai Covid cu simptome, acestea se menifesta de cele mai multe ori precum gripa obisnuita, cu dureri de oase si muschi, cu dureri in gat, dureri de cap, cu mucozitati ca in cazul racelii, la primele variante de covid multi nu au avut gust sau miros de exemplu

Iti poti face un test rapid, au acuratete.

Este foarte posibil sa nu ai Covid-19, daca totusi ai nu te ingrijora mai ales datorita faptului ca majoritatea am trecut prin aceasta infectie si avem mai mult sau mai putin anticorpi, acesti anticorpi fac ca o noua reinfectare sa nu fie la fel de grava ca prima (exceptand faptul ca unii nici la prima nu au avut manifestari grave)!