| nyoentox2002 a întrebat:

Voi credeți că covidul a fost o strategie de marketing?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
18 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Știu personal 4 persoane care au ajuns intubate la spital din motive de covid. Sa le zici lor că a fost marketing.

| nyoentox2002 explică (pentru suntserios):

Eu nu am crezut in covidul ăsta! Gen te baga la spital și dacă erai răcitlaughing

| suntserios a răspuns (pentru nyoentox2002):

Tu treaba ta in ce credeai.

| nyoentox2002 explică (pentru suntserios):

In vaccinurile alea au băgat tot felul de rahaturi

| suntserios a răspuns (pentru nyoentox2002):

Parca făcea glovo până nu de mult nu?

| nyoentox2002 explică (pentru suntserios):

Pai am făcut glovo in Huși 1 an, apoi am demisionat, apoi m-am mutat la Iași cu chirie 2 saptamani, m-am băgat la Iași pe Tazz și gen am găsit flotă la negru, am lucrat o zi la Tazz, bătaie de joc in aplicație am făcut 93 lei in 8 ore, și în altă zi am stat 6 ore și am făcut 40 lei in aplicație, că am stat 2 ore cel puțin pentru o comanda și cand am vazut că nu primesc comenzi mi-am bagat pl și am plecat acasă, apoi am incercat o zi la glovo la alta flota cu carte de munca de 4 ore cu atât a putut să îmi facă și am făcut în 4 ore 40 lei! Pe scurt nu merita sa lucrezi la mizeriile astea! Că speram că pot să fac și eu 5000 lei pe lună să mă pot întreține cu chirie dar dacă fac 3000-3500 lei,plătesc și chirie, lucrez și cu vehiculul meu+benzină, lucrez și în frig, și în căldură, pe ploaie, vânt efectiv nu merită să îți riști viața și sănătatea pentru mizerii! Mai degrabă lucrez pe 2500-3000 lei și stau la părinți acasă, am și spațiul meu, nu îmi risc viața, nu consum benzina, sa dau bani pe reparatiilaughing
Deci da

| suntserios a răspuns (pentru nyoentox2002):

Si intre Glovo la Husi, Tazz la Iasi cand ai studiat medicina si epidemiologia ca sa afirmi "In vaccinurile alea au băgat tot felul de rahaturi".

Intreb doar.
Ca doar nu ai face astfe de afirmatii fara sa stii exact ce e in vaccin si cum functioneaza si asta o faci doar cand ai studii serioase in domeniu.

| nyoentox2002 explică (pentru suntserios):

Eu am făcut 2 doze de vaccin, primul l-am făcut din cauza angajatorului că trebuie să îmi fac vaccinul ca să mă angajeze, mi-am luat țeapă până la urmă că nu m-a mai angajat! si când i-am zis lui tata a reacționat urât rău, m-a înjurat si m-a făcut în toate felurile, că îmi dau sufletul diavolului ceva de genullaughing

| suntserios a răspuns (pentru nyoentox2002):

Da, si asta te-a facut expert in vaccinuri nu?

| J0B0MAT a răspuns:

Nu.Așa poți spune despre orice boală, răceală pe care nu o ai tu sau apropiați ai tăi. Căci pentru orice boală trebuie să cumperi chestii ca să o tratezi sau previi.De exemplu cumperi săpun ca să te speli pe mâini pentru a nu face hepatită. sau alte boli.Sigur se poate folosi acest pretext ca marketing pentru săpun, dar asta nu înseamnă că bolile alea nu există.La fel și la covid, da s-au vândut măști și alte produse pentru că a fost nevoie de ele, iar dacă au profitat cei de la marketing nu înseamnă că virusul a fost fals.
Sunt atâția oameni care s-au îmbolnăvit, inclusiv eu și apropiați de-ai mei. Dacă nu ți se întâmplă ție nu înseamnă că nu există și sunteți nașpa cei care luați în râs niște chestii serioase de la care oameni au murit ori au avut de suferit mult.

| MarianWLF a răspuns:

Nu, a fost o intamplare nefericita, dimpotriva chiar deoarece a daunat pietii mondiale, vanzarile au scazut in toate domenile, nimeni nu mai cumpara nimic.

| nyoentox2002 explică (pentru MarianWLF):

Pai zic că a fost o strategie de marketing pentru ei, adică măștile de la 30 bani le-au dat la 5-7 lei bucata, la supermarket-uri au crescut vânzările!

| MarianWLF a răspuns (pentru nyoentox2002):

E adevarat ca s-au vandut masti, dar lumea nu poate merge inainte doar prin vanzarea de masti, iar la super market au crescut vanzarile la faina, drojdie, hartie igienica si conserve, in rest pe raft gaseai in continuare carne, dulciuri si restul, de frica pandemiei sunt oameni care pana in ziua de azi inca se gandesc de doua ori inainte sa-si cumpere o casa, majoritatea salariatilor au stat acasa in 75% si fara bonuri de masa, nu tu suplimentare, nu tu salariu intreg, s-a descurcat fiecare sa isi umple frigiderul dar investitile mari care aduc mult mai multi bani cum ar fi domeniul imobiliar a stat pe loc, cel al transporturilor la fel, atat naval cat si terestru, per total nu s-a dorit aceasta pandemie, dar asta e doar parerea mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

100%

| everything29 a răspuns:

Nu e crez, e adevaratul numar 666. (Covid-19) in geometria sacra este numal din 3 cifre.

| belecoiu a răspuns:

Da, am bagat 50 $ pe omicron si mi am luat S class

Întrebări similare