| Torinos a întrebat:

Ajutati-ma fetelor...
M-am combinat cu o fata acum 7 luni și totul părea extraordinar și simteam ca ne iubeam, doar ca eu nu eram sigur ce vreau la început și încercam sa fiu mai indiferent, iar ea umbla mai mult după mine. Când mi-am dat seama exact ce vreau am început sa-i acord mult mai mult timp și atenție, iar acum pare ca chestiile s-au schimbat la 180 de grade și ea nu știe exact ce vrea. Știu ca acum intervine legea atracției și chestii, dar m-am obișnuit ft mult cu ea și mi-e greu sa încerc sa par mai indiferent ca înainte, iar ea parca a început sa ma caute mai puțin. Sunt un tip extrem de matur pentru 16 ani(și ea îmi zice asta mereu; are 17 ani), amuzant și am multe activități care îmi plac(dansul de ex), dar acum nu mai e chestia aia de început in care era curioasa de ce mai ascund in mine. Am început sa-i scriu mult mai des și sa-i arat mai mult iubirea și modul in care vreau sa-mi trăiesc viața și mi-e frica sa nu se plictisească de mine. Ajutați-ma fetelorlaughing))
Chiar vreau sa încerc sa-mi trăiesc viața cu persoana asta pentru ca e foarte diferită de restul și știe ce vrea de la viata.

5 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

Inițial, tu ai fost cel nepasător, în prezent ea nu știe ce își dorește.
S-ar putea să nu fiți neapărat unul pentru altul.

| Jassmina a răspuns:

Fii sincer cu ea si comunica, fiindca numai asa se pot rezolva problemele si neintelegerile dintre voi.
Spune-i tot ce te nelinisteste si incercati sa gasiti cale de mijloc, care sa va multumeasca pe amandoi.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

O relație se construiește printr-o activitate împreună. Conversațiile și scrisorile, emailurile au și ele rostul lor, dar nu construiesc o relație. Ceva împreună. de la cele mai simple acțiuni în sus. O plimbare în parc, o excursie împreună, o vizită la familia ei sau la familia ta, o distracție împreună, ceva împreună.

| meinteil a răspuns:

Te-ai lasat tu greu si ea a incercat sa se bage peste tine acum cand vrei tu se lasa ea grea si tu faci ca un catelus pe langa ea.
Sfatul meu da-o dracu cauta alta si pa nu te mai gandi la ea ca dupa o perioada o sa iti ceara si bani ca asa fac toate.

| Dintrebare a răspuns:

Cand vezi ca nu te baga in seama inceteaza sa ii mai scrii 2 zile. Distanteaza-te putin. Chestia asta functioneaza aproape intotdeauna. Lasa-i un pic de spatiu si las-o sa vina si ea inspre tine din cand in cand. Si relaxeaza-te, poarta-te normal. Nu trebuie sa depui nu stiu ce efort ca sa te placa. Poti sa o inviti la o inghetata si apoi 2 zile sa nu ii mai scrii, nu o sa moara nimeni.