|

Am cunoscut cateva zile in urma un baiat sau barbat ce o fi, de vreo 30 de ani, eu am 20. Am inceput sa iesim, sa mergem la prieteni de ai lui, adica in locuri publice aproape ca un cuplu, mi-a facut cadou un parfum destul de scump, am facut sex.(nu pentru ca mi-a cumparat parfum laughing) ) ci pentru ca m-a atras dar dupa ce a plecat înapoi am aflat ca e insurat si are copii. A fost un soc pentru ca incepusem sa ma atasez de el. Pareri?

8 răspunsuri:
| a răspuns:

Ce dracu de păreri mai vrei? ai aflat ce rol ai și mai și expui pe aici și te întrebi ce să faci? Nu știi dacă să continui să fii panaramă în continuare, sau? LAsă-l naiba și caută-ți altul disponibil lol

| a răspuns:

Orice femeie inteligenta, care este scolita, educata, civilizata, care a scapat de prejudecatile moralei crestine si are inclinatii spre convingeri libertine, intr-o astfel de situatie, este indicat sa treaca mai departe, ca si cum acea intamplare nici nu ar fi avut loc. Multa sanatate!

| a răspuns:

Degeaba iti pare rau acum ca ai facut sex cu el. Trebuia sa te gandesti inainte de a face sex cu el ca nu este bine ce faci.

| a răspuns:

Lasă-l în pace, doar nu vrei să umbli cu unul însurat nu?

| a răspuns:

Omul nu a fost sincer. Treci peste episodul asta

| a răspuns:

Lasand la o parte principiile ''libertine'' si revenind la moralitate si ratiune matura. Ceea ce ai facut tu a fost josnic, imoral, imaturitate, prefacatorie, interes ascuns, si egoism. Nu stiu ce e cu acel cadou, daca a avut sau nu partea lui de atractie si un rol in ceea ce s-a intamplat, dar in momentul in care ai aflat ca este insurat, si mai are si copii, ce mai cauti sa iti pui intrebari daca sa continui relatia cu el sau nu? Ce relatie vrei sa continui? IN ce consta aceasta relatie? In acte sexuale imorale si sa primesti apoi parfumuri scumpe? Nu te gandesti la copiii aceia si la sotia lui, lasa-l pe el deoparte, dar tu nu lua parte la asa ceva, nu doar ca iti pierzi orice urma de stima de sine, dar intervii si in distrugerea casniciei si viitorul copiilor. Fraze de genul ''conteaza doar sa te simti bine'', nu vreau sa judec si sa jignesc pe nimeni, eu nu sunt in masura sa fac asa ceva, dar cei care aproba asa ceva, ar trebui sa isi revizuiasca scara de valori si constiinta. Actele sexuale in afara casatoriei sunt condamnate de Dumnezeu ca fiind pacate, mai ales cele adultere. Isaia 29: 15 ''Vai de cei ce îşi ascund planurile dinaintea Domnului, care îşi fac faptele în întuneric şi zic: „Cine ne vede şi cine ne ştie?"
Nu este domeniul meu si nu vreau sa ma implic in aceasta categorie, evit sa raspund aici, dar de data asta am vrut sa iti explic. Termina orice relatie cu omul acela, nu te mai intalni cu el si rupe orice contact, si nu iti mai bate joc de trupul tau si asteapta pana dupa casatorie, si cere-i Lui Hristos sa te ierte pentru ce ai facut. Stiu ca voi fi blamat pentru acest raspuns, de aceea evit sa raspund aici, dar voi accepta parerile pro si contra.

| explică (pentru Irinel15123532):

1. Nu m-am întrebat niciodată daca sa continui relatia cu el pentru ca, cu siguranță nu o sa o fac.

2. Am facut ce-am facut pentru ca habar nu aveam ca este insurat!

3.Nu e problema ta de la ce varsta imi incep viata sexuala sau daca e înainte de căsătorie.

4. Fii sigur ca daca as fi stiut ca e luat nu mi-as fi facut niciodata de lucru cu el pentru nimic in lume!

| a răspuns:

Carpe diem.nu ai gresit cu nimic.te-ai simtit bine si asta e important.si daca iti doresti poti sa o mai faci.cei care te judeca sunt inchisi la minte