| Cristina788 a întrebat:

Am cunoscut un băiat pe internet.
Mi-a dat întâlnire după ce m-a vazut a spus că nu sunt genul lui și nu a vrut sa mai continuăm.
Ieri am vrut să-i fac o farsă, am pus-o pe verișoara mea să vb cu el pe Facebook dar să nu îi spună nimic despre mine ca si cum nu mă cunoaște.
Verișoara mea are la poze peste 1000 de like-uri pe Instagram si este blondă cu ochi albaștri.

După ce au vorbit răspunsul a fost același că nu e interesat de o relație cu ea.
Oare și-a dat seama ca e o farsă? De ce a refuzat-o? Menționez ca e mai frumoasă decât mine

13 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

Are vreo importanță?
Ce reprezintă acel băiat pentru voi? Un trofeu.

| Adry05 a răspuns:

și dacă arată bine gata trebuie să fie automat interesat de ea?

| Annastassia a răspuns:

Cat de prost il crezi ca sa nu fii vazut ca sunteti prietene pe FB?
Asadar s-a prins ca-i farsa.

| Donsavas a răspuns:

Baietii sunt interesați de fete care se lasă greu, sunt mai indiferente etc
Dacă îl bagi prea mult in seama va evita

| Ventrue a răspuns:

Poate chiar nu e interesat? laughing

| Nemessys a răspuns:

Din moment ce faceți jocuri de astea copilărești și la vârsta asta, nu e de mirare ca v a refuzat pe amândouă. Bravo lui

| Ppaulmmle a răspuns:

Tu ai nevoie de o relatie sau vrei sa faci sa te specializezi in farse si descifrarea personalitatilor masculine? Online poate e mai complicat, dar in viata este simplu : primesti ce oferi si cu aceiasi masura.

| Georgiana2018 a răspuns:

Poate are alta prietena sau pur si simplu vara ta nu-i genul lui.
;\

| AnjaAHUI a răspuns:

Bună!

Hai să le luăm pe rând și să încercăm să lămurim toate aspectele problematice din această întrebare.

În primul rând o persoană, fie că este vorba despre un băiat sau o fată, fie că are 20 de ani sau 16 ani, are anumite preferințe. Prima barieră de care trebuie să treacă un posibil candidat este cea vizuală. Cu alte cuvinte, el te-a văzut în poze și i-a plăcut felul în care arăți. Următoarea barieră este cea a personalității. Ați vorbit și lui i-a plăcut într-o oarecare măsură felul în care ați discutat. Totul s-a petrecut însă în mediul online, acolo unde nu suntem noi 100%, de aceea ați avut și o întâlnire, pentru a vedea dacă vă potriviți și în viața reală. În timpul acestei întâlniri ceva s-a schimbat în percepția lui. Există desigur 2 posibilități, fie nu arătai așa cum se aștepta el (uneori pozele nu reflectă realitatea), fie nu a existat o compatibilitate din punct de vedere al personalității între voi. Dintr-unul din aceste motive el a pus capăt interacțiunii.
Nu trebuie să pleci de la premisa că fizicul tău a fost neapărat ceea ce l-a deranjat. Oamenii pun mare preț și pe caracter.
Tot în această idee intră și problema pusă de tine legat de verișoara ta. Poate este o fată foarte atrăgătoare și inteligentă, dar dacă nu este pe gustul lui, nu o să iasă nimic între ei. Faptul că este blondă cu ochi albaștri nu îi oferă puteri supranaturale și nu îi aduce bărbații la picioare, iar cele 1000 de likeuri nu reprezintă nimic pentru un om care vrea o relație serioasă.

În al doilea rând tu trebuie să treci peste acest capitol și să îți continui viața. Dacă un băiat te-a refuzat asta nu înseamnă că o să se întâmple acest lucru și pe viitor. Trebuie să înțelegi că este de domeniul trecutului și să nu mai cauți să te apropii de el, nici prin intermediul prietenelor sau rudelor tale. Ce ai sperat să obții punând-o pe verișoara ta să vorbească cu el?

În al treilea rând, ideea că și-a dat seama este neplauzibilă. Abia vă cunoașteți, nu cred că a avut timpul necesar pentru a-și da seama de modul în care ești tu cu adevărat, de felul în care acționezi în anumite contexte. În mod clar nu și-a dat seama că este o farsă.

Ai grijă de tine și nu te pierde cu firea de la un refuz. oamenii au gusturi diferite și opinii diferite. Ce lui i se pare frumos, altuia i se pare comun, iar altuia urât.

| andrei69andrei a răspuns:

Poate are deja prietena. si cauta alta mai buna laughing si pe voi nu va considera mai bune laughing

| Cristina788 explică (pentru andrei69andrei):

Păi am văzut că de la un timp vorbește cu o fată, e posibil să ne refuze din cauza ei?

| andrei69andrei a răspuns (pentru Cristina788):

Este o posibilitate, da. poti sa iti gasesti pe altcineva, sa stai dupa el nu e in avantajul tau. de unde esti?

| CerealaCuOchi a răspuns:

Posibil pentru ca nu il atrage caracterul vostru