|

As avea o intrebare legata de masturbare. Ma masturbez de mai mult timp si acum am 17 ani si nu mai am erectii de la materiale pornografice.Dar daca am sunt foarte slabe si + la asta nu mai am erectii dimineata cind ma trezesc.Intrebarea mea este, pot functiile reveni prin abstinenta(de 3 luni nu am mai abuzat de masturbare si nu mi-am revenit)?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Isi vor reveni dar nu trebuie sa te autosatisfaci, abtine-te bine. Daca ai probleme cand te culci cu una apelezi la medic.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Masturbarea nu produce ejaculare precoce, in cazuri rare produce ejaculare intarziata. Despre teoriile anti-masturbare:

The medical profession isn’t convinced. Every doctor and psychologist I spoke with informed me that "there’s no evidence" to link masturbation to sexual performance, and that it’s an over­simplification to think that frequent masturbation is the cause of delayed ejaculation. According to ­Stephen Snyder, a sex therapist in Manhattan, it’s "most often not the case." Darius Paduch, a professor of urology and reproductive medicine at Weill ­Cornell Medical College, went so far as to say that ejaculation leads to greater fertility. "In our practice, we pretty much make men achieve an erection at least three to four times a week," he says. Paduch also cited studies that found that men who ejaculated multiple times a week faced less risk of erectile dysfunction later in life. There’s also the body’s natural process of elimination: Many anti-masturbators start having wet dreams.
—Emily Witt, Hands Off, New York. 4/22/2013, Vol. 46 Issue 12, p28-31. 4p.

Traducere: Profesia medicala nu s-a lasat convinsa. Orice medic si psiholog cu care am vorbit m-a informat ca "nu exista dovezi" pentru o corelatie intre masturbare si performantele sexuale, si este o suprasimplificare sa credem ca masturbarea frecventa ar fi cauza ejacularii intarziate. Conform lui Stephen Snyder, un terapeut sexual din Manhattan, "cel mai adesea asta nu se intampla." Darius Paduch, un profesor universitar de urologie si medicina reproductiva la Weill ­Cornell Medical College, a mers mai departe, spunand ca ejaculare produce o fertilitate mai ridicata. "In practica noastra medicala, cautam ca barbatii sa aiba erectii de cel putin trei sau patru ori pe saptamana," a spus el. Paduch a citat de asemenea studii care au gasit ca cei care ejaculau de mai multe ori pe saptamana aveau un risc mai scazut de disfunctie erectila pe masura ce inaintau in varsta. Exista de asemenea...2009 - 2118 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Vezi, daca te-ai masturbat la greu? Acum suporta in urma greselilor facute pana acum.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Emilian65):

rolling on the floor)))))))

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Un doctor urolog iti poate spune.
Este o problema cu nervii din gland.
Iti urez multa sanatate si sper sa iti revi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează