| RebekaRebi a întrebat:

Băi deci am o întrebare pentru fetele care au făcut-o deja! Prima oară (pentru că sunt virgină) gen cum să-mi fac psihicul să numai fie stresat când o să fie momentul să fac sex?

Răspuns Câştigător
| ania a răspuns:

Nu fs sex cu nimeni inainte de cssatorie pentru ca psihicul tau e stresat pentru ca iti spune consiunta sa ai grija sa nu faci ca pe urma vei regreta. Daca faci dupa casatorie psihicul se relaxeaza, sexul neurmat de mustrari de constiinta dupa e cel mai placut, sa stii ca ai alaturi de tine pe cineva care iti este dedicat la bine si la rau.

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca el stie sa te „incalzeasca", va dispare stresul in secunda 2.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Ce psihic sa-ti faci? Psihicul ti la facut natura sau Dumnezeu, cum vrei sa zici.
Mai important este locul unde o faci, cu cine o faci - cel putin sa-ti placa de el foarte tare si sa creati o atmosfera intima adecvata. Nu inainte de a va asigura de mijlocul de protectie, care o sa-ti ia mult din stresul pe care-l ai.

| Emma30555 a răspuns:

Dacă îți place de el o sa vrei și tu, o sa fii excitata nu trebuie nimic în plus

| Kalibi1327 a răspuns:

Prima dată la mine nu am prea vrut pentru ca imi era foarte frică dar m.am gândit că is multe fete de 12 ani pe care le cunosc si nu mai sunt virgine asa ca am facut o, la început nu mai prea placut pentru ca nu stateam deloc relaxată ma întrebam de ce le place a ta fetelor ( evident te întrebi cum sa stau relaxată, simplu te eliberezi ) dupa a 5 oara o început să fie mai bine si din ce in ce mai fain si înțelegeam de ce le place, evident ca fiecare este diferită poate o sa iti placa din prima dar se spune că asa e la virgine, la unele le curge sange iar la altele nu, mie nu mi.a curs si am avut o mica cearta cu iubitul meu,
Deja cred ca ai facut o deci mult noroc