| laviniabeluska11 a întrebat:

Bună! Am o problemă cu insecuritatile legate de mine de cand sunt cu actualul. El nu prea îmi spune niciodată că sunt frumoasă și mă simt prost. De multe ori fac schimbari la mine si nici nu le observă. Pot să fac orice aș face că nu îmi spune si el un compliment, indiferent de cum mă machiez sau dacă îmi fac ceva la păr, nici machiată, nici naturală. Nu am avut niciodată o relație așa. Tot timpul mă simțeam ok din punctul ăsta de vedere. Eu simt să îi zic și îi zic că e frumos, din inimă. Încep să mă urăsc acum și să mă consider urâtă, mi-am pierdut toată încrederea. La un moment de ceartă, săptămâna trecută, i-am zis. Acum a inceput să îmi spună... El poate să spună, doar că nu simt că mi-o spune din inima și mă simt ciudat. A mai trecut cineva prin asta?

11 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Pur si simplu omu e ceva mai inchis si nu simte sa faca complimente non-stop, nu e genu lui. I-ai zis-o si a realizat ca-ti lipseste asta asa ca a inceput sa-ti faca pe plac, ce mai vrei?! laughing) Nemultumite sunteti unele.

| RoCkKiD a răspuns:

Mie imi pare o prostie, nu stau sa ma uit dupa detalii deci nu le remarc. Pentru mine cel putin machiajul este irelevant deci cu sau fara el e aceiasi treaba.

Ideea e simpla, daca inca sunt cu ea inseamna ca inca imi palace cum arata. Faptul ca tu ai nevoie de confirmati constante nu inseamna ca eu ar trebui sa devin un barometru.

In plus, vrei sa-ti zica si de fiecare data cand ai pus un kilogram?

| RAY a răspuns:

Da poate chiar nu esti frumoasa omule,de ce sa te minta? sinceritatea este baza unei relati, nimanui nu-i pasa ca tu vrei sa asculti de alti ca esti miss univers pe viata, daca te iubeste ce mai vrei,asta nu inseamna ca esti frumoasa,urati cu urati, draguti cu draguti, frumosi cu frumosi nu e frumos asa, ba da e frumos, asa evolueaza o specie in directia buna

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Mai ai să îi reproșezi ceva înafară de asta?

| sofisis a răspuns:

Majoritatea barbatilor nu se exprima in chestii de genul. Daca nu i-ar fi placut de tine crede-ma ca atunci ti-ar fi spus. Sunt multi barbati care tin in ei sentimentul de admiratie si mandrie la adresa parteneri pentru ca pentru ei nu e ceva important sa se exprime si sa discute chestiile astea. Pui prea mult pret pe ceva superficial. Vrei laude constante sau ce? Atata timp cat e cu tine si se poarta frumos cu tine...la ce ai nevoie de laude? Din gura multi spun multe, conteaza cum se poarta cu tine,.

| Emma30555 a răspuns:

Dacă nu ti spune el nu înseamnă că nu ești. Unii băieți nu sunt obișnuiți sa facă complimente.

| TheDianaXd a răspuns:

Salutare.
Încearcă să-i faci și tu la fel, să vezi ce reacție are.
Încearcă să te-ndepărtezi de el și o să vezi dacă te „iubește" cu adevărat. Dacă te iubește, va încerca să se apropie de tine și să-și ceară scuze și/sau altele.
Dacă nu o face, atunci nu merită să stați împreună.
Mai sunt mulți „burlaci" frumoși pe lumea asta, așa că nu are rost să te întristezi pentru unul care poate nu ține la tine...
Nu o mai lungesc,
Mulțumesc pentru atenție!
Și succes!

| GirlOnline81 a răspuns:

" A mai trecut cineva prin asta?"

Nu. Urăsc complimentele nesolicitate.

| SandraEve a răspuns:

Un om atunci când iubeste isi consideră partenerul cel mai frumos din lume. Vede in el perfecțiunea si asta emană prin toti porii. Dacă el nici nu spune, nici nu arata ca te admira...Eu as zice sa o lasi balta cu el. Meriți un bărbat care să te facă să te simți cea mai frumoasă și iubita.

| MPersephone a răspuns:

Si tu, pentru ca esti o fiinta neajutorata, te lasi definita de cantitatea de complimente pe care o primesti sau nu? Te limitezi la iti spune tie un barbat? Daca am sta toate la cersit complimente, s-ar pierde productivitatea si demnitatea feminina in zadar.

| Antopuff a răspuns:

Poate nu ii pasa de tine.