| ANDREI83736378 a întrebat:

Bună seara! Am cunoscut o fata de 24 de ani de ceva timp. Ma înțeleg super cu ea. Doar ca a avut o relație și a divorțat(au existat neînțelegeri în relația respectiva iar după un an au pus punct) Mi-a vorbit foarte deschis despre tot.Tot ceea ce ce a legat o de relația respectiva a fost un act. Nu au mers nici măcar la biserica. Eu am 25 și părinții mei sunt un pic cam exigenți dacă pot spune asa. Și nu știu cum sa le spun sau ce părere vor avea și mai ales dacă vor putea fi de acord.

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Fara acte stai asa. Cand nu mai merge separarea e gratuita si nu va fi partaj

| DoarBogdan a răspuns:

Dar ce conteaza daca sunt ei de acord sau nu? Pana la urma daca tu le arati ca ramai alaturi de acea persoana, ei nu o sa mai aiba ce sa mai faca si o sa accepte asta. Poate o sa fie suparati de moment dar apoi o sa le treaca. Sau poate chiar o sa o primeasca cu bratele deschise.

Nu conteaza ca a divortat, acela era doar un act si atat. Nu inseamna nimic.

| Holiday a răspuns:

Lasa fata in pace, n-are nevoie de un fatalau ca tine care la 25 de ani ii e frica de ce zic parintii despre relatiile lui si in general despre ce face. Cine crezi ca are nevoie de un iubit care sta sub fusta ma-si la 25 de ani?!

| SnoopDoggg a răspuns:

Dacă părinții tăi sunt prosti nu ar trebui sa-i bagi prea mult în seama.
N-are nici măcar copil, care ar fi problema?
Ai 25 de ani, prin urmare comporta-te ca un băiat de 25, si fa ceea ce vrei sa faci.

| Stegman a răspuns:

Bine ca a avut o relatie oficiala si ti a spus despre ea. Sunt copile din astea care au fost cu n parteneri nici nu le mai stiu numarul, si cand le intrebi spun ca au avut 1 maxim 2 iubiti. Asa ca cred ca a suferit biata fata. Parinti nu cred ca iti vor raul, asa ca vedeti de viata ta asa cum consideri tu.

| Denisaregina a răspuns:

Asa si? Dupa parerea mea esti destul de matur ca sa iti alegi singur iubita/sotia. Pana la urma tu stai cu ea, nu parinti tai sau altcineva. Daca tu esti fericit langa ea si daca ea te face fericit, parintii tai nu au avea ce sa zica. Ar trebuii sa fie si ei bucurosi. Daca zici ca sunt exigenti poate nu o sa inteleaga din prima, insa daca pentru tine conteaza atat de mult ce zic ei, atunci trebuie sa le demonstrezi ce fel de persoana este si cat de fericiti sunteti impreuna.