|

Bună seara! Am o întrebare, se poate face sex fără a decalota penisul? Pot să îl decalotez foarte puțin, deoarece îmi este frică, nu am încercat să trag mai tare, ce recomandări aveti? exclus medicul!

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Bineinteles ca actul sexual poate fi intretinut si cu un penis care este afectat de boala numita FIMOZA. Insa calitatea sexului de obicei este afectata de senzatiile neplacute sau chiar dureroase pe care le simte barbatul in timpul acului sexual. De asemenea in cazul in care actul sexual este intretinut cu penisul afectat de aceasta boala, in permanenta exista posibilitatea sa se produca o decalotare fortata si preputiul sa treaca peste gland (cap) si pe urma sa ramana blocat in santul balanopreputial dintre gland si trunchiul penisului. Fiindca retragerea preputiului inapoi peste cap in astfel de situatii de obicei este imposibil de a fiefectuat, penisul fiind gatuit se umfa foarte tare, se tumefiaza si devine afectat de asa numita PARAFIMOZA, o situatie extrem de grava si neplacuta, fiindca de regula parafimoza se poate rezolva, elimina/vindeca numai chirurgical in regim de urgenta.
Te sfatuiesc sa citesti urmatorul raspuns pe care l-am transmis unui alt baiat aflat in aceeasi situatie cu a ta :
https://www.tpu.ro/......-l-belesc/
Multa sanatate!

| explică (pentru corbulalbrosu):

Si dacă nici in stare flasca nu pot decalota, sau ma rog poate îmi e frica sa trag puțin mai tare de piele, prin exercițiu se rezolva? Sa mai largesc cu 2 degete, se poate rezolva?

| a răspuns (pentru Lexadeus555):

În cadă cu apă caldă/fierbinte, cât poți rezista, tragi câte puțin, ți așa câteva minute, se mai obișnuiește, apoi iar tragi până la limita pe care o suporți, și tot așa. Chiar dacă se scoală. În câteva săptămâni rezolvi problema, 2-4, depinde de tine. Apoi zilnic decalotat, chiar și când faci pipi, așa se va obișnui și se va întinde pielea, altfel nu se întinde singură.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Tie frica sau nu poti? daca se trage pielea usor nu are de ce sa iti fie frica