| geeeorgiannaaa a întrebat:

Buna seara! Pe data de 20-21 mai am facut sex protejat. Menstruația mi-a venit pe data de 30 mai si s-a terminat pe data 3 iunie. Eu l-am intrebat pe baiat daca si-a dat drumul in prezervativ si a spus nu, oricum a durat vreo 5-10 minute actul. Faza este ca de atunci pana in prezent am avut cateva momente pe timpul zilei dar si pe timpul serii cand imi venea sa vomit si imi era putin rau sau mai aveam pofta de dulciuri sau daca vedeam anumite mâncăruri pe internet mi se facea pofta. Exista vreo șansa sa fiu insarcinata? Baiatul a spus sa nu imi fac griji pentru ca mi-a venit menstruația, am facut-o protejat si nu si-a dat drumul

5 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Ai fi mai fericită dacă nu ai mai face sex secît după căsătorie. Dumnezeu a creat sexul ca să fie o bucurie cu cineva care își asumă să fie dacă e nevoie tatăl copiilor noștrii nu ca să trăim permanent cu teroarea că ce ne facem dacă totuși cumva rămânem însărcinate.

| geeeorgiannaaa explică (pentru ania):

Sex dupa căsătorie? Eu stiam ca era important sa faci sex dupa căsătorie pe vremea bunicii mele sau a mamei mele.Acum toata lumea face sex inainte de căsătorie si nu inteleg de ce multi il vedeți ca pe un pacat daca omul face sex inainte de căsătorie

| corbulalbrosu a răspuns:

In conditiile prezentate si precizate, formare unei sarcini a fost cu totul IMPOSIBILA din cauza urmatoarelor motive :
1.) Actul sexual a fost protejat prin prezervativul folosit si in plus sperma nu a fost ejaculata in prezervativ la terminarea sexului.
2.) Fiindca sangerarea menstruala a pornit dupa ce au trecut 10 zile intre ziua in care a fost intretinut actul sexual si ultima zi a ciclului menstrual reiese ca in mod cert sexul a fost intretinut in perioada de infertilitate absoluta a ciclului memstrual anterior, adica intr-o zi in care formarea sarcinii a fost cu totul IMPOSIBILA chiar si in cazul in care sperma ar fi fost ejaculata in vagin.
3.) Fiindca cel mai probabil pornirea sangerarii menstruale s-a produs la timp adica la data reiesita din calcul (cea anticipata) si datorita faptului ca sangerarea a tinut 5 zile si s-a desfasurat la fel cu menstruatiile anterioare, inseamna ca poate fi considerata o menstruatie autentica care se produce doar atunci cand nu s-a format sarcina in ciclul menstrual anterior. Multa sanatate!

| ShelbyGT a răspuns:

Doar dacă se spărgea și ajungea sperma la tine în vagin. Dar în cazul prezentat, nu e nicio sarcina.

| AnonAnoAnon a răspuns:

Imposibil să fie vorba de o sarcină, ai grijă la alimentație și sters.