|

Buna seara TPUAseara am avut o discutie neplacuta cu prietenul meu, ideea a fost ca noi la inceputul relatiei am stabilit ca nu o sa mai dam like nimanui de sex opus, asta fiind ideea amandurora, initiata in prima faza de el. Dar mai nou, o prietena de-a lui din liceu i-a dat mesaj ca el s-a schimbat de cand este cu mine, asta insemnand 2 ani, ca eu ii interzic sa mai vb sau sa ii dea like uri, si el i-a spus ca da, ca eu ii interzic si ca sunt geloasa.Ce m-a suparat pe mine a fost, ca evident asta este o minciuna, eu nu i-am spus niciodata nimic de genul, nu i am interzis absolut nimic, i-am zis mereu sa faca ce simte. Si tipa respectiva m-a enervat la culme, pentru ca intr-o oarecare masura mi se pare normal ca un barbat sa fie pentru iubita lui, mai ales ca este o relatie serioasa, acum doar nu o sta in pat cu mine si o vorbi non stop cu ea, nu stiu ce asteptari ar avea de la un barbat intr o relatie? Dar repet, eu nu i am interzis niciodata nimic, si ma simt foarte prost ca a dat vina pe mine. Si alta chestie care ma enerveaza este ca el vorbeste cu "prietenele lui" de care ma asigura ca sunt doar prietenele lui din liceu si din copilarie, si sterge conversatile, nu i controlez telefonul, tot el spune singur. Ca vb si le sterge laughing ciudat nu?

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Păăăăi, iubitul tău doar te discreditează în fața altor tipe deloc importante pentru el și ascunde mesaje de tine. Nimic ciudat, așa fac bărbații loiali, dăăă. Eu zic că-i destul de evident.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Doar nu o sta in pat cu mine si o vorbi non stop cu ea...
Păi dacă stă în pat cu tine, și mai face și altceva ce-ți place și ție. non stop, păi lasă-l să vorbească ce vrea el.

| a răspuns:

Sunteti prea posesivi. Eu nu as putea trai asa.

| explică:

Yoy, no bai, maybe your brain is in the wrong place

| a răspuns:

Ai probleme ma? De ce o insult? E un site pe care oamenii pot intreba tot felul de ciudateii. Daca nu-ti convine, nu citi. Iar daca tot vrei sa faci pe incapatanatul macar lasa un raspuns relevant continutului.

| explică (pentru HGreenPandaGH):

Multumesc pentru sustinere