| Fidec a întrebat:

Bună seara,TPU! Sunt supărat,pot spune că aproape intru în depresie... Vreau să vorbesc cu cineva despe asta altfel o iau razna. (am prieteni însă nu vreau să mă deschid către ei când vine vorba despre asta, prefer s-o fac în fața unor persoane necunoscute).Să începem..prin 2014 septembrie am cunoscut o fată,am fost împreună până în septembrie 2015, însă de atunci n-am mai reușit să mai stau cu nimeni. Doar o mică încercare cu o fată, 2 săptămâni a durat relația, însă doar atât.Nu reușesc să mai stau cu nimeni,simt că sunt lovit de ghinion,dau numai de fete ușoare,de fete combinate,fete care nu-mi plac din punct de vedere intelectual, etc.Nu sunt o persoană retrasă,din contră,îmi place să comunic,sunt la facultate,ies în oraș, deci cunosc fete dar pur și simplu nu reușesc să mai vorbesc cu vreo fată mai mult de câteva zile..nici relații intime n-am mai avut de o perioadă bună ținând cont că înainte nu trecea mai mult de o lună fără să am iubită. Chiar nu știu ce să fac,cum s-o scot la capăt,am avut câteva relații serioase,deci nu sunt genul să-mi bat joc de vreo fată sau ceva,dar acum simt că nu pot să mai cunosc fate, să încerc să fiu cu ea sau să am relații intime. Precizez că am aproape 22 de ani. poate ați trecut și voi prin asta și mă ajutați cu vreun sfat, ceva.Mulțumesc frumos!

6 răspunsuri:
| Chiru_Ionut_1979 a răspuns:

Dacă tu te plangi la 22 de ani atunci eu la 37 de ani

| Fidec explică (pentru Chiru_Ionut_1979):

laughing Ce pot spune, hai la o bere laughing)

| Alexuta333 a răspuns:

Calmeaza-te..cand iti doresti ceva foarte tare nu primesti..asa eram si eu acum 2 ani, aproape intram in depresie ca toti baietii isi bateau joc..Acum am o relatie de 2 ani cu un baiat la care am spus : "Daca si el isi bate joc, e ultima relatie".iar acum suntem fericiti, 2 ani impreuna big grin stai linistit..calmeaza-te, nu mai cauta, cand o sa vina momentul sa ai pe cineva, o sa ai

| Fidec explică (pentru Alexuta333):

Mulțumesc pentru sfat, sper să-mi găsesc și eu până la urmă jumătatea. Btw, felicitări, sper să vă țină relația pentru tot restul vieții!

| FrumuselulPpPpPp a răspuns:

De parca n-ai sti pe pielea ta care e adevarul, ai totusi o varsta.
Fa-te mai frumos si adopta atitudine Alpha, n-o sa gasesti vreun sfat miraculos plangandu-te pe TPU.
Fii sincer cu tine si tine minte ca cea mai buna investitie e cea pe care o faci in propria-ti persoana.

| Florin99999 a răspuns:

Salut imi dai si mie un link cu filme xxx te rog?