|

Buna, sunt baiat si am o problema.Acum 2 zile m-am luat cu o fata cu care sumt impreuna de 3ani sa facem ceva si fiind prima experienta sexuala, nu stiu ce sa zic. Ea s-a aplecat usor peste penisul meu si cand a intrat complet m-a luat o durere de penis extrem de puternica. I-am spus sa se ridice si cand m-am uitat la penis sangeram si aveam o bucata de piele rupta, nu stiu daca trebuia sa continui sau nu, dar m-am facut de ras deoarece a spus ca sunt primul barbat din viata ei care are penisul asa de mare si gros. Nu stiu daca ma durea ca practic ma dizvirginam si am zis ca asta e. Era o durere insuportabila... am zis ca voi face si eu ceva dar durerea m-a secat.Astept sfaturi sau intregi referate despre ceea ce s-a intamplat.

Din ceea ce am mai citit au zis ca e virginitatea si trebuia sa continui.

Multumesc!

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Cel mai probabil s-a rupt frenul penian, asa numita ''ata'' sau ''capastru'' in termeni populari. Daca sangerarea s-a oprit este indicat sa ungi rana cu Baneocin sau Fluocinolon, dar daca sangerarea inca persista sa se produca in acel caz este indicat sa te prezinti la un cabinet Urologic pentru a fi consultat de catre medicul specialist. Nu este vorba de nicio pierdere a virginitatii. Pur si simplu este vorba de un penis care din nastere a prezentat asa numita afectiune ''frenulul breve'' (fren scurt) care apare in situatia in care frenul este insuficient de lung si supus unui efort mai mare pur si simplu... se rupe. Multa sanatate!

| explică (pentru corbulalbrosu):

Multumesc, nu este rupt complet si iti oot oferi poze in privat.
Cu sangerarea nu am avut probleme deoarece nu cred ca au curs 2 picatura dar totusi inca ma mai doare da apasa pe rana sa zic

9 răspunsuri:
| a răspuns:

Urgent la spital, ca-i ruptura de penis! NU glumesc!
Daca nu se opereaza in primele 48 de ore, ti-l taie si ramai fara cuc.

| explică (pentru Ioneasca1001):

Bine gandit dar sunt un barbat care nu are probleme mintale sa creada prostiile tale spuse la misto.

| a răspuns (pentru AlexBananas):

Nu-i nici o prostie spusa la misto, da probabil esti prea mic ca a fii auzit vreodata de ruptura de penis si de accidente imtamplate la sex.
Ideal este sa nu vorbesti, decat sa scoti prostii pe gurita.

| a răspuns (pentru Ioneasca1001):

Mai bine iti tii tu gurita ca un barbat isi cunoaste probleme mai bine decat o femeie / fata si cred ca trebuie sa ti vezi de probleme fetelor decat sa comentezi aiurea altora.

| a răspuns (pentru SADLIFEV):

Corect laughing

| a răspuns:

în 16 Iunie | Ioneasca1001 a răspuns (pentru AlexBananas):
„... Ideal este sa nu vorbesti, decat sa scoti prostii pe gurita."
===
Ce bine ar fi dacă ai aplica acest sfat mai întâi pe propria persoană... dar e mai eficient să dai bloc celor care îți arată că o iei pe arătură, răspunzând greșit și insistând pe acele răspunsuri aiurea-n tramvai până în pânzele albe.
A! plus zece schimbări de username, să „ți se piardă urma".
Pfff...

| a răspuns:

Nu te-ai masturbat niciodata? Sa nu ai probleme la prima experienta sexuala. ce sa zic e nasol..nu stiu ce ai patit dar daca durerea nu iti trece in cateva ore sau in 12 ore. du-te la medic. Cati ani ai?