|

Bună TPU! Am 15 ani si aseara am fost la aniversarea unei foste colege de generală. Am stat putin pe la ea pe acasa dupa am fost sa cumpărăm băuturi. Am luat 2 sticle de șampanie, o sticlă de vodkă si una de bere de 2L. Ne-am intors la ea acasă si am inceput sa dam shoturi de vodka cu cola. În 10 minute eram toti morti. Eu stăteam liniștit pe canapea in beția mea si vine la mine si incepe sa ma sărute. După m-a luat de mână și m-a dus in dormitorul ei si m-a pus sa-i fac hickey, s-a dezbrăcat de tricou si eu i-am zis ca nu e bine ce facem, pentru ca nu avem nici prezervative si ca suntem beți, dar ea nu m-a băgat în seamă si a inceput sa ma dezbrace si pe mine. Stiu ca puteam sa plec de langa ea si sa n-o mai las sa ma sărute, dar ca baiat nu am putut rezista pentru ca intr-un fel imi plăcea. I-am zis ca o sa regretăm cand o sa ne trezim pentru ca suntem doar prieteni. Bine ca au mai fost niste prieteni acolo si au venit la noi sa ne desparta fix cand imi desfacea cureaua, puteam ajunge la altceva. După ne-am trezit si am regretat amândoi ce am facut.

Ea mi-a zis ca-i vina mea ca cică nu trebuia sa o las, dar ea venea la mine si ma saruta. Eu am incercat cu toate puterile mele sa ma abțin dar nu am putut. Acum cred ca este suparata pe mine. Ar trebui să-i dau mesaj si sa-mi cer scuze? Dati-mi si mie niste sfaturi ce sa fac data viitoare când mi se intampla asta. Va rog. Dau funda la cel mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Faptul e consumat, singurul lucru pe care il poti face este sa constientizezi fapta si sa nu se mai repete. O greseala ca asta iti poate afecta viitorul : sarcina, boli cu transmitere sexuala, unele incurabile si fara leac. Esti copil, ocupa-ti timpul cu alte chestii mai importante, lasa sexul pe la 17-18 si inainte de astea informeaza-te bine. Data viitoare sa ai capul la tine.

| a răspuns (pentru xeum):

Sa aiba la el capul de pe umeri, nu cel dintre picioare.

8 răspunsuri:
| a răspuns:

Viitor grozav va astepata, sa beti al 15 ani!
Parinti aveti? pe unde stateau ascunsi, daca va faceti voi de cap la anisorii astia?

| a răspuns:

Spune-i ca nu edti pregatit pentru ce vrea ea. Daca nu te intelege, imbraca-te si pleaca acasa. Apoi iti va multumi ca ai procedat asa.

| a răspuns:

Sunteti prosti, beti ca porcii si asta e rezultatul.Iti recomand pe viitor orgii cu femei la piscina.

| a răspuns:

Cu asa tineret, viitorul tarii suna bine.

| a răspuns (pentru Wizard99):

Un viitor de cacao... morti de beti la 15 ani, altul la 14... nasoala treaba.

| a răspuns:

E bine sa ai fantezii frumoase

| a răspuns:

Salut! Si eu am tot 15 ani!
Mi s-a intamplat ceva asemanator acum 1 an, ea avea 15!
Ai baut si tu, nu?
Pai atunci ii zici ca nu erai constient de gravitatea faptelor tale!
Mai bine vorbesti cu ea fata in fata!