anonim_4396
| Anonim întreabă:

Buna TPU, am 15 ani si cam de 2 saptamani am sesizat o problema.
Am un nodul, nu foarte mare, ca sa-i zic asa, doar pe sfarcul de la sanul drept. Cand strang sa l storc iese un lichid asemanator apei din sfarc, dar nu din aia din mijloc, din care suge bebe, nu stiu cum sa explic, cum ar veni intre aia din care suge bebe si marginea mamelonului. Nu ma doare.
Scuzati exprimarea, stiu ca ma fac de ras, dar nu am atatea cunostinte incat sa explic incat sa intelegeti exact.
Asa si nodulul asta nu e ca un cos, nu e o buba, se vede putin verde si foarte foarte putin iesit in relief, e in interior si cand strang de el curge acel lichid. L am stors de 3 ori pana cum. In caz ca e necesar, am ciclu neregulat, sunt virgina, nu m-am lovit si uneori mai stau si pe burta, dar nu foarte des. Nu am sanii mari.
Va rog sa mi ziceti cam ce ar fi, ajutor nu vreau sa cer doar daca se agraveaza(nu s-a intamplat) ca mi e rusine sa ma dezbrac in fata unui doctor care ma pipaie in toate felurile. Mi e urat de pipaieli in general si sa ma vada altul dezbracata.
Multumesc mult, sper ca nu e o boala.
Stiu ca categoria corecta e "Sanatate", dar asta e cea mai vizionata.

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Fiindca nodulii care apar in masa sanilor in destul de multe cazuri se dovedesc la analizarea probelor prelevate ca au celule posibil cancerigene, este indicat sa te prezinti cat mai urgent la un cabinet de ginecologie-obstetrica pentru a fi consultata cat se poate de temeinic de medicul senolog sau ginecolog. Ai postat intrebarea la categoria corecta, fiindca toate afectiunile indiferent de natura lor care afecteaza organele care fac parte din aparatul reproducator al femeii de care sunt si sanii apartin de acestui domeniu de activitatesi nu al sanatatii generale. Multa sanatate!

| Blueberry8 a răspuns:

Tu iti dai seama cati sani sau cate vagine vede un doctor? Crede-ma ca nu ai de ce sa iti fie rusine! Cand o sa trebuiasca sa faci controale la ginecologie ce faci? Verde? Si tu scrii pe net? Du-te la un control si nu mai stoarce! Risti sa faci infectie!

| cristian200313 a răspuns:

Probabil te referi la lapte. Nu trebuie sa iti fie rusine, daca ai probleme te duci la doctor( de ce sa te pipaie laughing Doar sa vada ce problema ai ).
Nu cred ca e o boala.

| Mihaela2729 a răspuns (pentru cristian200313):

Cum sa fie lapte? Nu s mama, nu cred ca are de ce sa se formeze, +ca lichidul e ca apa, nu e alb

| Ana7807820 a răspuns:

1.Laptele incepe sa se produca dupa nasterea unui copil, imposibil sa fie asta.
2.Viziteaza un cabinet de ginecologie sau un dermatolog si nu iti mai fi teama, va fi ok.
Sanatate!