| carbon21 a întrebat:

Buna TPU, am o întrebare m-am prostit cu prietena mea. Prostit in sensul ca s-a frecat cu... treaba ei de a mea, dar am folosit prezervativ, nu a existat penetrare, pentru ca ii virgina. Adevarul este ca am introdus puțin penisul, dar fiind locul prea strâmt nu am avut loc și nici nu am forțat. Când se freca de penisul meu, parca se trăgea prezervativul in zona capului dar nu așa sa iasă, stătea destul de bine de ma strângea chiar. Nu am ejaculat in prezervativ, dar in zona capului parca se vedea ceva lichid așa mai alb, dar nu ca sperma. Exista vreo șansa sa fie sperma, sau doar lichidul preejeculator? Exista vreo șansa sa rămână însărcinată, dat fiind faptul ca in 10 a fost la ovulatie? Si ei nu ii întârzie ciclul decât 1-2-3 zile cel maxim?

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

rolling on the floor)) voi folosiți prezervative pentru așa ceva? vă dau banii din casă?

| carbon21 explică (pentru Adry05):

Eh, siguranța contează nu vreau sa fiu tata tânăr, dacă nu am avut cine sa ma învețe despre anumite chestii.

| Adry05 a răspuns (pentru carbon21):

Da nu trebuie să ai pe nimeni, ai internet omule. Ce tată tânăr să fii?! e absolut imposibil să se formeze o sarcină fără penetrare lol

| acerr a răspuns (pentru Adry05):

Hahahaa a

| Amneiss a răspuns:

Nu e insarcinata.
50 de lei te costa aceasta consultatie.

| corbulalbrosu a răspuns:

Atat timp cat penisul este in erectie, cele 2 glande bulbouretrale produc lichid preejaculator care se scurge/prelinge din uretra in mod vizibil sau imperceptibil. In concluzie in balonasul rezervor situat in capatul prezervativului este posibil sa se strange o anumita cantitate din acest lichid incolor. Dar uneori se constata ca si pe partea exterioara a prezervativului se poate lipi/prinde o secretie albicioasa foarte asemanatoare cu sperma, care provine din vaginul. Este vorba de secretia lubrifianta produsa de glande specializate situare in mucoasa vaginului, lichid care poate fi amestecat cu mucus cervical fertil care este produs de cervix (colul uterin) in zilele apartinatoare PERIOADEI FERTILE. In concluzie datorita faptului ca NU a existat si NU a ajuns sperma in vagin formarea sarcinii a fost imposibila in conditiile amintite. Presupunerea se bazeaza pe faptul ca este imposibil ca barbatul sa NU sesieze/simtit senzatia specifica si inconfundabila care apare in organism cu 10-15 secunde inainte de a se produce ejacularea. Sanatate!

| Andreeush a răspuns:

Nu există nici o șansă să fie însărcinată.

| Glacyer a răspuns:

Nicio sansa. Stai linistit.

| MademoiselleCosmina a răspuns:

Era lichid preejaculator. Simti cand elimini sperma.
N-are cum, mai ales ca a fost protejat.