Buna!
Ce sa-ti spun, m-ai dat pe spate, iti dai seama ce mai ajutor!
Bai copilas, un ajutor il ceri sub cu totul alte forme, nu prin intrebari puse la plictiseala.
Daca ai fi avut o problema de sanatate, orice altceva, intelegeam, dar asa...ce sa inteleg?!
Puneti la intrebari ca sa aveti si voi ce pune!
BA RASPUND! Dreptul la o replica nu mi-l ia nimeni si daca ma enervezi iti raportez intrebarea, ca sa stii de acum incolo ce intrebari poti pune si ce nu! Intrebari degeaba!
Pa, pa!
Curios doar. sa vad unde cum stau bine sau nu dar si sa mai aflu pareri;
Cu maraton in mine vreo 4 ore in 5 camere. fara maraton si cu vin rosu vreo 2 ore. fara nimic nimic cam 30 de minute.
Buna!
" ca calitatea batea cantitatea!" Ce exprimare aveti in voi!
Mai pune mana pe o carte de gramatica si mai lasa intrebarile puse din plictiseala ori din curiozitate!
Citeste regulamentul site-ului, aici punem intrebari la care avem nevoie de ajutor, nu de stat la taclale!
O zi buna!
Citeste contextul! nu vrei sa stai de vorba nu raspunde! Ai ceva impotriva mea sesizeaza adminul. Prin intrebarea asta TPU ma ajuta pe mine! Te ofuschezi degeaba.
E ca si cum as pune intrebarea "Ati face dragoste pe aceasta piesa?"
Bine nu am sa ma iau de faptul ca nu ai nici o idee cine sunt si ce fac, doar presupui; raspunde nu ti a spus nimeni sa nu raspunzi daca raspunzi la subiect; asa ce sa ti spun; si eu mai sus tot un drept la replica am si ti l am dat. Poti sa te enervezi sa mi raportezi intrebarea asta nu arata decat ca judeci cu doua jumatati de masura si ca esti putin ipocrita; stii asta cu uitatul la caprele vecinului e boala veche la noi.
Buna!
"IPOCRITA" zici?!
Interesant! Ai incalcat inca o regula din regulament, unde scrie clar ca nu trebuie sa adresezi cuvinte grele ori jigniri!
La a treia abatere si JUR ca ma adresez adminilor, trebuie sa mai trezeasca cineva site-ul acesta la viata, ca nu se poate asa!
Buna!
Dragoste poti face si fara, nu-i nevoie neaparat sa-ti cante muzica la cap!
Pur si simplu o faci cu persoana iubita...nu trebuie melodii ca sa te exprimi ce simti!
Pa, pa!
Foarte de acord cu tine. Era o intrebare pe care tu ai pus o am vrut doar sa ti arat ca intrebarea ta nu e diferita cu nimc fata de a mea. Multumesc de raspuns oricum. cat despre jigniri copilas - ipocrita = 1-1
Buna!
Scuza-ma, te-am facut copilas, nu ipocrit!
Este o diferenta totusi!
Pa!
Buna!
Iti multumesc frumos si imi cer scuze pentru "iesirea" mea de astazi!
O seara buna!
anonim_4396 întreabă:
celmaitarenume întreabă:
Amaliaaaalala întreabă: