|

Buna TPU, nu intrebati de ce, dar niciodata nu mi-am calculat cat dureaza ciclul meu menstrual. Mi-am descarcat o aplicatie si am ales 27 de zile pentru ca era auto selectat acel numar, ciclul mereu aproape imi vine regulat si voiam sa stiu aproximativ cand imi vine menstruatia. Nu mi-a venit de ieri..si sunt foarte speriata. Luna asta am avut un contact doar, a fost protejat cu un prezervativ extra safe care nu s-a rupt dar parca tot mi-e frica. Simptome ca o sa imi vina am, durere de burta si am sanii foarte moi. Pareri? In cat timp e aproximativ normal sa vina?

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Aplicatia amintita de tine poate fi folosita NUMAI/DOAR in cazul in care ciclul menstrual are caracteristica de a fi suficient de bine REGLATA incat abaterea sa fie de cel mult 2 zile in +/- fata de un anumit numar mediu de zile. In caz contrar informatiile oferite de aplicatie sunt eronate, inexacte sau complet GRESITE. Acea lungime de 27 de zile AUTOSELECTATA este aleasa pur si simplu la intamplare (prezentat ca exemplificare). In cazul in care lungimea reala a ciclului tau menstrual prezinta o diferenta de peste +/- 2 zile, adica daca este de 24 sau de 30 de zile, ghidandu-te dupa informatiile date de aplicatie, exista SANSE REALE de a ramane insarcinata. Pentru ca datele oferite de aplicatie sa fie CORECTE, numar folosit/introdus trebuie sa fie pe cat posibil egal cu numarul real a lungimii ciclului. Multa sanatate!

| a răspuns:

Mai ai puţin şi te vei transforma intr-o extraterestră! (Parcă şi văd cum ne vor invada. )

| explică (pentru mudokins78):

Ce fel de raspuns e asta? Mersi oricum..pentru nimic

| a răspuns (pentru IoanaPuppy31):

Cat de tampita poti fi sa pui intrebari despre vaginul tau? ..crezi ca intereseaza pe cieva?
Si in plus,. daca as pune eu o intrebare despre pulla mea si ce se intampla cand nu mi se scoala? Nu ti se pare ca e ciudat? Nu ai si tu o MAMA?

| explică (pentru mudokins78):

Esti pe TPU, aici se pun intrebari despre orice si daca nu stii raspunde de ce ..ai mai intrat pe intrebarea mea? Daca cineva e Tampit aici aceia nu sunt eu pentru ca am pus o simpla intrebare.

| a răspuns:

Nu te lua dupa aplicatiile astea.

| a răspuns:

Stai linistită o să vină curând.