anonim_4396
| Anonim întreabă:

Sora mea crede că este însărcinată! Voi ce părere aveți? Este? Dar mai bine să vă reletez cum s-au desfășurat evenimentele : deci eram azi dimineață pe TPU, și tocmai mă concentram să mai răspund și eu la o întrebare d-asta profundă despre iubire(ceva cu "dacă poți să iubești fără să fii îndragostit")când, deodată, nu știu ce-mi vine, dar imi aduc aminte că n-am dus gunoiul; și zic hai să cobor, că oricum trebuie să trec pe la administrație să-i mai scuip lui ăla ușa, asta pentru că tot mă subliniază cu roșu pe tabelul de întreținere; bun; mă duc în bucătărie, iau ăia 3 saci, ies, ajung la ghenă, unde găsesc și vreo 5 sticle goale, trec pe la buticu din colț și le combin repede pă două ness-uri la pliculeț, după care vin fuga-napoi, ca să nu pierd ideea la răspunsul dă pă site; buuun; și să vedeți fază:când urc sus - pac! -sora mea la ușă, stătea în cur și fuma; exact ca fata aia din Leon - ăla cu floarea!(trebuie să menționez, sora mea are 14 ani și la chestia asta cu fumatul mai mult se prostește:pufăie una-două pe zi, după care uită de ele); și o întreb rapid:"ce-ai fată!"; ea:"deschide și tu că vreau să merg la baie!"; descui eu, intrăm, ea fuge, eu m-apuc să mă uit prin rucsacul ei după pachetul cu țigări, îmi aprind una și mă așez s-o aștept să văd despre ce-i vorba, pentru că tare mai aveam eu presimțire d-aia nasoală! ok; după vreun minut se întoarce aia mică, se așează și ea, apoi se uită așa la mine, parcă așteptând ceva; eu zic "ce-i?"; ea:"n-ai și tu un suc?"; eu:"n-am, da* du-te și tu la vecinu, spune-i bină ziua, și stii cum face el...nu te lasă să pleci până nu-ți dă ceva!"; ea întoarce capu într-o parte și parc-aud un "***"; eu:"ai zis ceva?"; ea:"nu; da*am și eu o problemă!"; eu:"dezvoltă!"; ea zice "bine", apoi începe să se foiască în fotoliu, scoate telefonul, se mai uită prin el, butonează ceva, după care își mai aprinde o țigară, da* de vorbit - nimic;"hai mă fată zici odată!" - o iau eu mai tare; ei bine și începe:
-e vorba de prietenul meu!
-păi de când ti-a luat măta câine?
-da* nu-i câine, e băiat!
- adică cum "băiat"?
-un băiat, un coleg de școală
-păi ce, tu te mai duci și pe la scoală?
-auzi, nu începe ca tata!
-care "tată"? ai și tată?
-in fine, prietenul mamei! mă lași să-ți spun, sau nu?
-hai zii!
-bine! atunci mă duc să-l chem și pe el că e jos; a zis că vrea să-și "asume responsabilitatea"! că așa-i normal!
-bine, tu adu-l încoace, că vedem noi mai târziu ce-i normal, și ce nu-i!
si plecă asta mică, iar eu încep să dau ture prin cameră; după două minute apare cu unu, așa la vreo 15 ani, îl împinge pe un scaun și zice "vorbiți și voi, că eu mă duc la baie" și dispare iar; ăsta micu, se uită la mine și după ce se relexează el un pic îl aud că zice:"ai și tu, frate, o țigară?"; eu, ce-mi zic, hai să-l iau încet, ca să nu zică el că fratele lu gagică-sa e un fraier d-ăla comunist; îl servesc pe băiat, și chiar îi spun amabil:"ia prietene, și spune-mi dacă vrei și-un ness- ceva!"; el refuză cu un "nțț", apoi s-apucă să-mi numere tablourile de pe pereți; in fine, apare și soru-mea, care ne întreabă mai întâi dacă ne-am împrietenit, apoi mai zumzăie ea ceva pe acolo, iar dupa aia se uită la el și-i face un semn, așa, să numai stea ca tuta, deci să zică și el ceva; și-l aud:
- frate, deci lu soru-ta nu i-a venit ciclu!
- și ce-ai vrea? să strâng eu semnături?
-nu, da* trebuia să-i vină!
-păi și ce treabă ai tu cu ciclul ei?
-tocmai că am!
îl văd că-i arogant și mă-ntorc spre sor-mea:
-fă, ce treabă are ăsta cu ciclul tău?
-păi săptămâna trecută am făcut și noi ceva... și azi trebuia să-mi vină, da" văd că nu-mi vine!
mă-ntorc iar spre el:
- bă și tu de ce n-ai pus un prezervativ-ceva?
-păi nu prea-mi place cu prezervativ!
până aici am rezistat:
- mamă! dacă-ți f**t una acum, te dai de-a rostogolu, de-o s-alerge hamsteru ăsta să se joace cu tine!
(hamsterul meu-Avatar, statea cuminte pe masă, dar eu parcă am simțit c-a înțeles, că l-am văzut cum a tresărit ușor)
figurantu împietri și să facu mic in scaun, iar sor-mea incepu să se smiorcăie, dar nu știam sigur dacă e pe bune, sau nu, că ea mai joacă și mult teatru;
și-o iau pe ea:
- fă, măta știe că nu mai ești virgină?
-păi eu sunt virgină!
-cum dracu zici că ești virgină, dacă m-ai înainte-ai zis că te-a lăsat ăsta cu burta la gură?
-da" n-am făcut sex cu el!
-băi voi mă omorâți pe mine! ce dracu ați făcut atunci?
eram plin de spume, vă dați seama!
- doar i-am făcut lui ceva!
ăla:
- adică "hand-job"!
-bă taci, că-ți rup capu, te-am întrebat eu ceva!
eu urlam - aia mică-i trăgea cu plânsul!
- băi, vă bat p-amândoi aici! vorbiți odată, că mi-a venit spumele pe mine!
ăla iar:
- deci m-a masturbat pe mine!
- bă taci, ti-am zis! spune fă, tu!
băi frate, și începe smiorcăita să-mi povestească cum a terminat ăla pe covor, apoi ea a șters cu-n șervețel umed, dar după aia ar fi călcat pe acolo, iar mai târziu a băgat în mașina de spalat ciorăpeii pe care i-a avut in picioare, la un loc cu bikineii ei; iar a doua zi nu și-a dat seama, și si-a tras pe ea o pereche de bikini d-ăia, și deci acu stă cu teamă că spermatozoidul s-a suit de pe covor pe ciorăpel, de pe ciorăpel pe bikinel, iar de pe bikinel a alunecat...in (scuze) vagin!
nu vă mai zic mai departe ce le-am făcut, oricum si-a luat-o și el, și i-am luat și ei țigările, drept pedeapsă!
mulțumesc că ati avut răbdare să citiți, stiu că v-am plictisit, dar sunt fericit că s-a terminat cu bine, și voiam să împart cu voi bucuria asta! pa! mă duc să-mi fac un ness!

Răspuns Câştigător
| caractere a răspuns:

Bai nene, scuipa-ti in san! Am mai vazut eu cazuri cand unele au ramas insarcinate cu deshtu`, de se uitau mai apoi mustrator la mana si strigau: vei fi tata, vei fi tata!
Soru-ta mare noroc a avut ca ala de fapt a avut spermatozoidu` al dracul de puturos, ca am mai auzit eu un caz cand barbatu` uneia a plecat sa munceasca in strainezia vreo cativa ani si cand s-a intors si a facut prezenta a exclamat : opa, ce faci fai, din 3 ati ramas 5?! iar raspunsul ei, inevitabil fu: pai s-a intamplat, sa-mi sara ochii! Cum fai? - a chestinat-o omu`. Pai stai sa vezi. Intr-o zi, frate-tu Mitica a venit in vizita pe la astia mici, si cum nu erau acasa, a zis sa faca si el o baie. Dupa, a mai stat el ce-a mai stat si am baut si-o visinata de-aia buna de la chiosc, ca venise Mitica cu ea, cica sa ii cinsteasca pe copchii, dar daca tot nu au fost astia - ca erau plecati la scoala, am baut-o eu cu iel. Asa, si cum spuneam, dupa ce-am mai sporovait noi, a plecat. Seara, m-am dus sa ma spal si eu ca oamenii. Si cred eu ca m-am sters cu acelasi prosop cu care s-a sters si frac-tu, si ca frac-tu cine stie pe unde-o fi umblat... Si uite asa fu` de mai aparura doi muciosi... A, da` nu aparura amandoi deodata, ca nu ie gemeni, dar de al doilea nu stiu nimic, m-am trezit odata cu el, hop! Cred ca e un dar divin, din ceriu, ca am auzit eu de la vecina Sofronia - aia care-i cu biserica si canta in strana, ca cica se poate, ca stie si ea un caz celebru!

Asa ca eu zic sa iti faci cruci si sa spui de 3 ori inainte de culcare "inger ingerasu`meu" ca nu a patit-o si soru-ta!
Haidi pa!

30 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

laughing
Nu mi-ai inselat asteptarile, multumesc!
Voi nota si ca am devenit nasa!laughing

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

De data asta am citit tot!
Să văd dacă am înțeles bine.
Tu și sora ați întreținut relații sexuale, sau hamsterul ți-a făcut un handjob?
Sunt confuză!

| Trolli a răspuns (pentru ÉrotiqueConseils):

Sau sora i-a facut handjob hamsterului.

| greece12 a răspuns (pentru ÉrotiqueConseils):

Nuuuu,stai sa te lamuresc.
Fii atenta,spermatozoidul i-a facut un handjob lui Avatar, care n-a vrut sa spele ciorapeii si bikineii in alte conditii, prietenul sorei lui David e bun la facut cafea ca tremura ca shaker-ul si sora lui fumeaza!
Cred ca te-am luminat!

| Anonim explică (pentru greece12):

e cam ciudat comentariul colegei noastre,dar am zis să nu-i răspund,și asta pentru că nu m-am hotărât încă,dacă să-l iau ca pe o glumă (mai puțin reușită),sau ca pe un "afront,mă-nțelegi,care va sa zică!"; când am să ma decid,am sa-i spun fie "și eu mai am zile proaste,și nu-mi ies glumele așa cum aș vrea"-pentru prima variantă, fie "eu nu mă cert cu femeile, prefer sa fac dragoste cu ele"- pentru varianta 2.
pentru ca eu nu "vreau scandal cu orice preț"!
săru"mâna, nașa!

| greece12 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai,finule,avem aici o neintelegere de forma si nu de fond,pentru ca fondul e de calitate,garantat,verificat, stampilat si parafat!
Asa ca, ura si la gara!
Cand s-aduc mielu'?

NOname
| NOname a răspuns:

Bună asta! Tragic-comică și cu aromă de Leon. 10+!

P.S. Nu-mi aprinzi și mie una? Și salută-l, te rog, pe Avatar din partea mea!

| foxi a răspuns:

Ai talent la minciuni.la scris.mai putin!

| Swallow a răspuns:

Lol big grin vreau si eu asa un frate laughing

| irinnnnnaaaaaa a răspuns:

laughing Nu vii la mine sa bem un ness?

| rox13yy a răspuns:

Ha,ha ce poveste...laughing
chiar m-ai facut sa rad de dimlaughing

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Nu mai bea atat ness ca si-asa nu stai prea bine cu nervii. Urli ca Nebunu` tongue

| YoYoLicious a răspuns:

Dar pisica ce a facut? nu ai zis de pisica.

| Criiistinutsa a răspuns:

Like laughing

| Sn1p3r a răspuns:

Pacat ca nu avem buton de likebig grin
E foarte tare povestea si mai ales cum ai relatato.Bravo!

| Silvya18 a răspuns:

M-ai facut sa rid cu tot asta big grin big grin
Fii linistit ca nu e insarcinata. Daca termina in vagin era sa fie dar asa nu este nici o sansa.

| VanillaBear a răspuns:

Maamaa ce-am mai ras laughing laughing Ai stofa de povestitor big grin Avatar e personajul meu preferat big grin

xoxo Vanilla

| Trolli a răspuns:

Ce fel de ness? 3 in 1?

| gohsty a răspuns:

Pai nu are cum sa ramana insarcinatalaughing spermatozoizii nu traiesc in aer,in momentu in care a "cazut"pe covor a murit, chiar si in timp ce cadeahappy stai linistit ca nu avea ce sa i se intample, iar ciclu ii intarzie ca e normal poate sa nu ii vina si o luna happy

| Paulla a răspuns:

Când am început să citesc mă gândeam că este altă întrebare tâmpită demnă de categoria asta, se pare că m-am înşelat.
Am râs cu poftă. Felicitări, rar mai vezi o glumă reuşită în ultimul timp!

| danezu87 a răspuns:

Bai man straight face da eu nu inteleg un lucru.astia care-ti dau tie raspunsuri de ce incearca sa-si dea cu parerea sau sfaturi? nu-si dau si eu seama ca totul e o poveste straight face pfff. tare big grin

| liii a răspuns:

Hai ca m-ai facut sa rad.Nu,nu e insarcinatalaughing

| MyObsession a răspuns:

Credeam ca e ceva plictisitor, dar.u make my daylaughing

| fffandreeea a răspuns:

Cat am ras super tarelaughing))

| MarkusRay a răspuns:

Te pricepi sa povestesti. Foarte tare faza laughing... cum au spus Silvya18 si genoo, nu o sa ramana insarcinata. Bravo tie ca i-ai speriat, ca dupa asta nu cred ca o sa mai faca acest lucru si sigur or sa fie mai precauti pe viitor.

| genoo a răspuns:

laughing nu cred ca e posibillaughing
1. e virgina
2.un spermatozoid nu traieste atat de mult
3. e destul de mica si are unele dereglari, deci sa stea fara grija.
asta daca a facut doar ce a zis ca a facut big grin

anonim_4396
| Anonim explică:

Deci am ras cu lacrimi wizard rolling on the floor.Ce imaginatie bogata ai...mi-a placut.M-ai inveselit pe toata ziua.

| BadResonance a răspuns:

Nu

| monimoni678 a răspuns:

Nu e insarcinata

| catalinadraguta10 a răspuns:

Hai ca ma facusi sa rad, stii sa povestesti ce sa zic laughing))