|

Buna TPU, vin cu o problema. Pe 22 februarie (ultima zi din menstruatie care tine 5 zile) am avut contact sexual neprotejat fara ejaculare de vreun fel dar nu stiu daca a fost lichid pre-ejaculator sau nu... Dupa o saptamana am inceput sa am o secretie foarte maronie, cam 2 zile, urmata de cateva picaturi de sange, iar apoi inca 2 zile de secretii maronii. Tin sa mentionez ca in ultimele 2-3 luni am avut o secretie maronie mai mereu dupa 1 saptamana de la menstruatie, care se transforma in secretie normala, dar sangerarea m-a speriat. Pe 7 martie, de dimineata, am facut un test de sarcina Fildas care la inceput arata asa : http://i58.tinypic.com/2rbyu53.jpg, http://i58.tinypic.com/mwwmxc.jpg, http://i62.tinypic.com/1zo7qlc.jpg. Apoi, dupa 3-4 ore ma uit la el si arata asa: http://i57.tinypic.com/219cls3.jpg. Se vede si a doua liniuta. M-am speriat enorm si am dat fuga si mi-am mai luat un test SureCheck pe care l-am facut a doua zi cu prima urina. Acesta mi-a iesit clar negativ, fara vreo urma de a doua liniuta. http://i57.tinypic.com/2chxaqd.jpg. Am facut o mare greseala facand sex neprotejat bazandu-ma pe metoda calendarului iar acum nici nu mai stiu ce sa fac. Nu imi doresc un bebe, nu sunt pregatita pentru asa ceva. Am un ciclu de aprox 27-28 de zile. Pe 16 ar trebui sa imi vina menstruatia. Voi ce credeti? Poate fi vorba de o sarcina?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Bla bla bla, multe cuvinte pornind de la ideea "m-a mancat in fund sa ma ard fara cauciuc" si terminandu-se in acelasi epic "mi-e frica sa nu fiu gestanta". pana aici nimic anormal. stii cum afli sigur daca e sarcina sau nu? astepti 9 luni. si atunci o faci din nou fara cauciuc si mai astepti 9 luni. asta pana inveti ca daca vrei certitudine ori iei cauciuc ori nu te mai arzi (ori faci vasectomie sau cum ii zice la operatie)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Noi n-avem cum sa stim daca esti sau nu gravida. Eu cred ca nu, din moment ce testul a iesit negativ. Nu mai intretine relatii neprotejate!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Stai linistita nu e vb de nici o sarcina secretie ai mai mereu dupa contactul sexual sangerarile nu sunt ff normale dar nu trebuie sa te sperii si eu am avut de cateva ori si a trecut

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează