| bruuuuuuhhhhh a întrebat:

Sunt fata, am 18 ani și nu am un ciclu menstrual regulat. In septembrie am avut un contact sexual protejat in prima sau a doua zi de menstruație(deci încă sângeram). De atunci mi-a venit ciclul de doua ori (primul a întârziat aproximativ o săptămâna ) dar ca și cantitate a fost normal (5-6 zile și destul de abundent încât umpleam câteva tampoane ). Acum menstruația ar trebui sa îmi vina in 2-3 zile dar nu am încă durerile mele prea bine cunoscute de sâni (sunt foarte moi și nu ma dor deloc... ma doare puțin spatele totuși).

Intrebarea mea este: as putea sa fiu însărcinată sau doar nu am de data asta simptome? Nu am verificat prezervativul la final. Imi fac griji pentru ca am auzit de așa-zisul ciclu peste sarcina care apare in primele 3-4 luni de sarcina. Ar trebui sa continui sa îmi fac griji sau nu?
Este posibila o eventuala sarcina? Mulțumesc!

2 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

De la actul sexual din septembrie, care spui ca a fost protejat, nu au mai fost altele? Daca cel din septembrie a fost protejat nu poti fi gravida. Daca au mai fost si alte acte sexuale neprotejate, atunci este posibil sa fii gravida.

| bruuuuuuhhhhh explică (pentru Emilian65):

Nope. ultimul act sexual a fost acela din septembrie care a fost protejat, atât ca nu am verificat prezervativul și mi-e teama sa nu se fi rupt. sexul a avut loc când eram in prima sau a doua zi de menstruație după cum am mai zis. de atunci și pana acum mi-a venit ciclul de doua ori in cantitate normala și nu am mai avut niciun contact sexual