|

Buna tuturor! Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Acum vreo luna am intalnit un baiat in autobuz, coincidenta face ca noi sa ne vedem aproape mereu cand eu circul cu autobuzul respectiv. De cateva zile incoace, tot gaseste motive sa intre in vorba cu mine, iar ieri mi-a cerut numarul de telefon. Eu nu am vrut sa il dau, dar dupa aceea mi-a parut rau ca nu i l-am dat. Data viitoare cand ne vom revedea, cum sa fac? Sa astept poate mi-l ceara iar? Sau mai bine îi zic chiar eu ca m-am razgandit si vreau sa-i dau nr meu. Ca nu stiu exact cum sa fac, nu as vrea sa par disperata, nici sa fiu penibila. Imi e rusine intr-un fel, nu stiu cum sa fac.

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Când veți mai avea ocazia să mai vorbiți, spune-i că te-ai răzgândit în legătură cu numărul, că i-l dai dacă mai este interesat. Din moment ce l-ai refuzat odată, nu cred că el te va mai întreba a doua oară.
Mult noroc!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Clytia):

Multumesc pentru raspuns

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mai bine ii dai nr de tel poate nu mai are treaba cu autobuzul ala

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca il placeai, il dedaai din prima zic eu. Il placi? Daca il placi si ai avut asa doar emotii si nu ai dat, este altceva. Daca il placi, atunci lasa sa intre in vorba, da-i de inteles si tu ca il placi intrand in vorba, prin gesturi, vorba, comportament sa simta ca il placi asa cum el iti da tie de inteles, da-i telefonul si va fi bine de la sine totul. Depinde doar de tine daca il placi, atata tot. Fi tu insati, nu iti mai pune problema ca esti penibila, ca..., fi tu si el te va aprecia pentru ce esti daca te place cu adevarat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează