| Adelinutza99 a întrebat:

Un prieten de al meu s-a combinat cu una din cele mai bune prietene ale mele, iar sora ei nu a fost de acord cu aceasta relatie.Ieri ei doi s-au despartit si el mi-a cerut mie combinatia.Eu nu i-am dat un raspuns pe loc i-am spus sa ma lase sa vorbesc si cu prietena mea. El i-a spus ca s-a combinat cu mine, iar acum cele 2 prietene ale mele nu mai vor sa vb cu mine. Eu chiar il iubesc dar nu vreau ca prietenia dintre noi sa se strice. Pana acum noi 3 eram cei mai buni prieteni, iar acum nu mai vorbim unul cu celalalt. Va rog dati-mi un sfat.merci mult!

3 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Trebuie sa-i explici ca nu asa se face sari din lac in put! Si apoi erati TRIO EXPRES nu? Acum ce ati devenit? Ceata lui Papuc? Eu iti recomand sa nu strici prietenia cu cele doua fete daca intr-adevar merita, pentru ca el nu reactioneaza ca un adevarat barbat daca a facut acel gest sa te bage intre ele sa le spuna o minciuna! Denota ca e un tip neserios si nu poti avea incredere in el! De aceea spune-le la fete ca nu ai nimic cu el si ca sa aiba incredere in tine da? Multa bafta!

| cal3star a răspuns:

In primul rand ala ce naiba face? Va schimba ca pe sosete? O fi el frumos poate, dar lasati-l sa stea singur si sa se combine cu alta. Oricum la varsta ta in proportie de 95% din relatii esueaza,... la varsta ta nu inveti decat sa saruti si poate preludiu atat. mai bine ocupate de scoala si alte chestii.

Asta e parerea mea happy

Ca baiat iti zic ca acel baiat cauta decat sex

| Anamaria742 a răspuns:

Prietenia este mult mai importanta deca orice baiat asa ca da-i papuci si cere-ti scuze de la prietenele tale