| Ionelaa176 a întrebat:

Buna ziua si la multi ani! Va cer parerea(stiu ca cel mai bine ar trebui sa discut cu el ca sa stiu exact). Am cunoscut cu un an in urma un barbat, pe o aplicatie de dating, el voia aventura, eu voiam relatie si cand am fost vorba de discutat in alta parte(Facebook), el a spus ca nu are rost insa am mai discutat putin si pana la urma am facut schimb de Facebook uri(aveam o pasiune comuna:programarea si eram amandoi zambareti si glumeti). Apoi am discutat despre muzica si ce ne mai place, am facut schimb de poze, chiar si poze cu parintii(si comenta la poze cand le trimitea) si imi trimisese poza cu mancarea gatita(in caz de ma razgandeam si voiam sex). Toate discutiile au fost la initiativa lui, eu avusesem o situatie in familie nu grava dar nici de ignorat ce urma sa se incheie repede insa nu a inteles si nu l-a interesat asta, urmarea interesul. Am avut cateva intalniri si mi am asumat tot ce a fost si ca doar atat va fi si nu am mai vorbit 11 luni, acum in decembrie, cand am intrat din nou pe aplicatie mi-a trimis mesaj spunandu-mi ca m-a gasit acolo si ca a observat ca nu mai suntem prieteni pe Facebook. Eu am schimbat subiectul insa el a zis ca deviem de la subiect si de ce nu mai suntem prieteni, eu am xie ca oricum nu mai conteaza si el a zis:am inteles, eram curios. M-am gandit ca poate voia sa imi analizeze profilul cand m-a gadit pe aplicatie(imi daduse din nou like desi noi incheiasem si stia ca nu ma razgandesc in privinta a ceea ce imi doresc) sau poate m-a cautat sa imi dea mesaj insa de ce a insidtat sa stie de ce nu mai suntem prieteni pe Facebook? Mie nu mi se pare doar curiozitate. Multumesc pentru raspunsuri.

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Felicitari happy

7 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai nu ati mai vorbit 11 luni... a trecut ceva. El piate voia sa continue cu "interesul".
De ce te mai gandesti la asta?

Nu stim la ce se gandea.
Ai trei variante:
- vorbesti cu el in continuare, desi nu stiu unde o sa ajungeti, va intelegeti/nu va intelegeti;
- nu vorbesti si te gandesti la acest lucru, degaba, pentru ca nu ajuta si doar te stresezi;
- nu mai vorbesti cu el si nu te mai intereseaza asta.

Deci, ce alegi?

| Ionelaa176 explică (pentru DoarBogdan):

Am ales sa ii dau block si sa ma gandesc la lucrurile care conteaza pentru mine.

| InYourMind a răspuns:

Oare ce putea sa vrea laughing
Am experiențe cu din ăștia care gandesc numai cu creierașul din pantaloni.

| NotNamed a răspuns:

Esti destul de matura sa gandesti pe cont propiu pentru a.ti da seama de interesele lui. Daca spui ca voia sa te cunoasca pentru a avea si el o partenera de pat eu zic ca e un motiv destul de clar ca sa.l ignori. Poate sa treaca si cateva luni de atunci si tot degeaba. Ce a facut in tot acest timp cat n.a dat niciun semn? A încercat sa momeasca altele? Ar fi si culmea sa te cuplezi cu un barbat care cu ceva timp in urma te voia in patutul lui împreună cu un prezervativ si un lubrifiant.

| gigifrone112 a răspuns:

Nu pot sa cred ca te mai intrebi... nu pot sa cred ca mai vorbesti cu el... nu pot sa cred ca ii mai acorzi atentie.
Tu nu vezi ca e un animal in calduri cu 4 clase (si nu ma refer neaparat la diplome, hartii)? Ce cauti sa vorbesi cu barbati de 2 lei, da-i block pe tot ce prinzi si fugi de el, nu vezi ca e un nesimtit, ce cauta o fata serioasa si de treaba ca tine sa vorbeasca cu unu ca asta? Da-i block. Sanatate.

| Ionelaa176 explică (pentru gigifrone112):

Multumesc, i-am dat block. Am fost mai determinata acum dupa ce mi se reaminteste ca e cel mai bine sa nu mai vorbim si sa nu ma mai gandesc la asta. Multumesc inca o data.

| gigifrone112 a răspuns (pentru Ionelaa176):

Ma bucur ca ai luat decizia corecta! Te felicit, acum, sa nu il mai deblochezi niciodata, vei intalni caractere mult mult mai frumoase care vor dori ceva serios, o familie, pe tine ca intreg, suflet, sentimente, inima, nu doar trup. Te felicit din nou pentru alegerea corecta!