|

Cand ti se inchide culoarea sfarcurile saniilor maro inchis ce inseamna? Pot spune ca acum o luna aveam sfarcurile roz deschis cam asa si am intretinut o relatie sexuala acum doua saptamani aproximativ si de atunci am sfarcurile maro, nu stiu ce sa cred. Nu am 18 ani impliniti. M-am gandit la posibilitatea ca as putea sa fii ramas insarcinata dar este imposibil pentru ca am folosit prezervativ. Nu a ejaculat inauntru stiu sigur. Pe 18/20 trebuie sa imi vina menstruatia. Si ma gandeam ca sfarcurile s-au inchis pentru ca am inceput sa ma maturizez, ce credeti?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Culoarea sfarcurilor s-a schimbat, pentru ca ai facut sex si in urma acestui act sexual s-au produs modificari in organismul tau.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Abia dupa 3 luni de sarcina incep sa apara modificarile de aspect si culoare a sanilor si implicit a sfarcurilor. Un lucru este cert, daca te suspectezi de sarcina nu te lasi in baza semnelor fizice gen culoarea sfarcurilor. Asta nu este ceva relevant. Fa-ti un consult ginecologic, un test de sarcina... A se pronunta cineva in sensul ca esti sau nu insarcinata judecand doar dupa culoarea sfarcurilor este o mare prostie. Degeaba intrebi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru anonim_4396):

Am intrebat pentru ca am auzit si nu eram sigura. Nu stiam sigur dupa ce timp incepe sa ti se vada schimbari la sani.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AndruCriistina):

Ti-am raspuns, abia de la trei luni apare schimbarea asta de culoare, ceea ce se poate observa mai curand adica in primele saptamani ar fi durerile usoare la atingere, o sensibilitate dar poate fi si o confuzie pentru ca acelasi simptom legat de sfarcuri, ma refer la durere apare in mod normal si in perioada premenstruala. De aceea ti-am spus ca este practic ceva irelevant.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Vai vai copii din ziua de azi numa la sex va sta capul ala prost

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează