|

Ce ar trebui sa-i spui unei fete de care iti place?

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Fii barbat!
A-i spune unei fete ca iti place de ea este un lucru destul de simplu, dar gandurile confuze pot sa faca acest lucru sa para chiar destul de complicat.

1)Trebuie sa arati cat mai prezentabil. Nu fi intimidat de felul cum arata ea, sau cum arati tu. Trebuie sa stii ca de cele mai multe ori nu conteaza felul cum arati, ci felul cum te comporti si felul cum esti tu.
2)Fii cat mai increzator, controleaza-ti nervii si rabdarea.
3)Fii pregatit pentru rapunsul pe care ti-l da. Indiferent de raspunsul pe care ti-l ofera, tu trebuie sa incerci sa te mentii cat mai calm.
4)Evita sa o suni sau sa ii spui aceste lucruri pe messenger / facebook. In schimb, este foarte important sa ii spui acest lucruri cand vorbiti fata in fata
5))Nu trebuie sa iti fie rusine.
6)Fii cat mai serios atunci cand ii comunici aceste lucruri. Astfel, va aprecia foarte mult acest lucru.
7)In cele din urma nu trebuie sa ascunzi faptul ca iti place de ea. Astfel vei inrautati lucrurile si nu vei avea nicio sansa de a fi impreuna cu ea
8) Gata!
9)Fata e ata!winking

6 răspunsuri:
| a răspuns:

"Fa, sa-mi sara ochii de frumoasa ce esti!"

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Vrei sa o cuceresti? sunt si eu in dilema aceasta, urmareste intrebarea mea...


http://www.tpu.ro/......trivita_1/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Uite ce mi-a recomandat un amic mai indraznet: "Draga "X", uite mie imi place de tine, ia zi, cum facem?"
laughing) e prea tare, eu am facut-o cu o fata de care nu-mi placea de ea si a ramas masca cand i-am zis, sunt sigur ca din cauza modului de abordare si nu de gest in sine. Oricum, mai glumim si noi, ne mai distram! Acum serios vorbind, daca tie iti place de ea, atunci cred ca ar trebui sa-i spui exact lucrul asta, ca iti place de ea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna, esti foarte draguta astazi, imi place cum ti-ai aranjat parul... vrei sa iesim la o cafea sau la o prajitura mai tarziu. cred ca pe mine asta m-ar impresiona

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Incearca mai intai sa vorbesti cu ea, sa vazi cum vorbeste cu tine... daca iti da de inteles ca te place si ea su ceva de genul spune-i ca o placi de ceva timp si ca ai vrea sa fi impreuna cu ea. Daca nu iti da de inteles nimic, fi atent cu ea, spune-i cuvinte frumoase, fa-o sa se simta bine cand vorbeste cu tine si apoi spune-i ca o placi. Sau daca sinteti deja prieteni incearca sa iesi cu ea afara de mai multe ori si dai de inteles ca o placi fara ai spune asta. Cred ca iti va fi de folos.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Frate fi atent te bagi cu ea in seama si cauti cat mai multe lucruri in comun la mine a mers destul de bine

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează