| Leonde a întrebat:

Ce pot face daca o fata e super interesata de cineva, dar acea fata nu da mesaj, ci il lasa pe baiat sa dea mesaj? Si daca el nu da mesaj, ii da de inteles prin diferite semne (like-uri, comentarii etc). Mi se pare normal ca ambele persoane sa dea mesaj, nu numai baiatul.

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Păi așa e normal, să fie egalitate în asta, dar probabil tipa după regula aia de viață că trebuie să fie doar ea abordată trăiește. poartă o discuție cu ea și spune-i că e normal să abordeze și ea și dacă nu înțelege, las-o cu figurile până și le scoate din cap, ce să zic. laughing

| Annastassia a răspuns:

Daca fata (sau baiatul) nu raspunde mesajului, atunci nu este interesata sa comunice cu baiatul respectiv, pentru ca-i este indiferent.
Am spus "indiferent" pentru ca totusi ii da like-uri, semn ca a vazut comentariul respectiv, dar nu este interesat de acea persoana, in asa masura incat sa fie dispus sa comunice (sa-i dea mesaj, sau sa-i raspunda la mesaj) cu ea.
Cu alte cuvinte, o place ca o simpla cunostinta, nu ca o posibila prietena sau iubita.
Din pacate, dragoste cu forta nu se poate face!
Fiecare din noi avem simpatii si antipatii, fiecare avem drag pentru cineva, dar cand celalalt nu ne raspunde cu acelasi drag, nu-i nimic de facut, fiindca inimii nu-i putem ordona sa iubeasca la comanda.

| Leonde explică (pentru Annastassia):

Fata raspunde, dar nu mi se pare normal ca numai baiatul sa dea mesaj. Acea fata i-a spus ca,, ii place sa fie cautata si ca ea nu da mesaj, asteapta ca el sa dea ''. Cu toate ca, s au inteles perfect.

| LoveSleep a răspuns:

Ignor-o până când dă mesaj.

| AlphaAttitude a răspuns:

Nu faci nimic.
Nu esti tu persoana in cauza, deci nu te priveste.
Lasa persoana sa actioneze asa cum crede ea ca este ok.
Daca actioneaza bine, bravo ei.
Daca actioneaza gresit, o sa invete lectia si o sa se schimbe pe viitor.
Daca incerci sa o influentezi si esueaza, o sa traiasca mereu cu impresia ca era mai bine sa faca asa cum credea ea de cuviinta, si o sa regrete ca ti-a urmat sfaturile.

| DaniNovember a răspuns:

Daca DOAR unul dintre ei depune efort pentru a se aproia inseamna ca persoana respectiva isi pierde vremea. Daca acea fata doar se joaca ca lasa ca imi trimite el mesaj, atunci ea nu stie ce vrea de la viata si de la partener. Nu il merita ci doar se prosteste ca un copil. Ai dreptate ca ambii ar trebui sa dea mesaj. Si eu dadeam mesaje in nestire dar persoana respectiva nu raspundea sau foarte rar si scurt. Asta iti spune clar si raspicat ca ITI PIERZI VREMEA. Cauta in alta parte pentru ca vei gasi pe cineva. Daca te place cat de cat si simte ceva atractiva va depune UN MINIM efort. Cat de mic, dar sa vezi ca nu vorbesti cu o statuie fara sentimente. Daca este interesata va da mesaj tipului iar daca el nu raspunde atunci tipa sa-si vada de viata.

| caste a răspuns:

O lasi in pace ca e proasta

| ILoveCringe4427 a răspuns:

Sa o suni.

Conversatie reala > Apel > mesaj

https://prnt.sc/sp6g8l

| Mmcosmin a răspuns:

Un curent care se numeste feminism si care pare ca impinge femeia spre pozitia de regina unde doar asteapta sa fie abordata pentru ca asa se cade unei "regine" iar barbatul impins pe un loc secund de catre acelasi curent, pare ca genereaza aceasta intrebare a ta, ce as numi-o mai mult confuzie decat intrebare. Dar de ce va feriti sa vorbiti?