|

Cum ar trebui sa ma comport la primul sarut avand in vedere ca sunt cam timida in privinta asta? am 13 anihappy

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Pur si simplu. Puteti incepe prin a va pupa, ca sa te acomodezi. Nu trebuie sa spui nimic, oricum gura ta o sa fie ocupata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu exista manual de sarutat.Sarutul se invata din practica.Sarutul reprezinta o comunicare.Si este normal sa te "balbai" un pic atunci cand "vorbesti" prima data intr-un nou "limbaj".Dar nu iti face probleme, persevereaza.Nu incerca sa saruti dupa sablon. Fiecarui om ii place sa sarute si sa fie sarutat intr-un anume mod. Gaseste-ti modul tau de a saruta si de a comunica sentimentele si trairile.Invata in timp din practica.Teoria nu are importanta aici, nu te speria daca nu ai mai sarutat,cu siguranta ca daca va fi sincer(a),sarutul,va fi perfect.
Eu cred ca sarutul este comunicare.Degeaba stii sa vorbesti corect daca nu ai ce spune.Degeaba ai un vocabular bogat daca nu gasesti pe cineva care sa te asculte si sa te inteleaga.Tot asa, degeaba stii sa saruti foarte bine daca nu o faci cu cineva pe care il iubesti,daca sarutul tau nu transmite nimic sau daca celalalt nu te "intelege" atunci cand il saruti.Placerea sarutului nu sta numai in tehnica.Nimic nu se compara cu placerea sarutului care spune "te iubesc" sau "te doresc" ...
Nimeni nu poate garanta reusita unui prim sarut perfect.El se va obtine numai printr-o incredere foarte mare in partener si experimentarea in timp a acestei dovezi de afectiune.Ce pot face e sa iti ofer cativa pasi care te-ar putea ajuta sa imbunatatesti calitativ primul sarut cu prietenul/a ta.
Pasul 1:Momentul pregatitor dinaintea sarutului.Asta poate fi o parte chiar mai dificila decat sarutul in sine.E foarte greu sa iti dai seama daca partenera sau partenerul e pregatit pentru primul sarut cu tine.Un pont pentru a va da seama daca partenerul e dispus si e gata sa va sarute ar fi prezenta unuia sau mai multor semne de genul:ochii devin foarte expresivi,stabiliti si mentineti contactul vizual,isi intoarce usor capul,isi linge buzele sau le musca,incepe sa te atinga usor in podul palmei,sa te mangaie lent pe brat sau picior,sau iti ofera un zambet sincer in combinatie cu oricare din semnele de mai sus.
La randul tau,daca vrei sa il/o anunti...2007 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Frate, mi-ai citit gandurile haha
Inca astept pentru persoana potrivitahappy
Sunt bi si am aceeasi varstabig grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

happy
si eu am 13 ani si nu am facut'o.
astept baietul potrivit.
si eu sunt super timida, dar nu este asa greu...
cel putin asa am auzithee hee
este din reflex :d

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează