|

Cum e sa faci sex cu o virgina, sa o dezvirginezi? Ce simti? E placut sau neplacut?

8 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Băi nu e chiar urcător pe pereţi. Totuşi, nu pot spune că e neplăcut. E ok. Următoarele "dăţi" însă, sunt foarte gustoasewinking.
Pe mine unul nu mă face să mă simt bine că-s primul. Eu nu dau doi bani pe virginitatea unei fete.
Totuşi, trebuie multă atenţie, înainte de actul efectiv e foarte important să se fi practicat petting-ul (pentru ca fizic să fie obişnuită cât de cât cu trăirile sexuale) şi, ca sfat din experienţă, las-o pe ea deasupra.
După suficient de mult petting, va vrea ea să o faceţi, poate chiar mai mult ca tine şi, dacă o laşi deasupra, îşi va controla singură mişcările în funcţie de cum se simte şi astfel şansa s-o doară e minimă. (o mică senzaţie de discomfort când intră - dar atât)
Mai e o problemă şi anume aceea că fiziologia e foarte diferită între ele. De aceea e foarte bun petting-ul pentru că în funcţie de reacţiile ei poţi şti exact cum s-o faci să se simtă bine în timpul unui act sexualwinking.
Şi, în ciuda stereotipurilor cum că "mai bine să te dezvirgineze penisul unui băiat decât orice altceva", ascultă-mă când îţi spun că în timpul petting-ului (dacă ea chiar e hotărâtă să înceapă cu tine) să încerci penetrarea cu un deget şi apoi, uşor-uşor cu două. De ce? Pentru că astfel "lărgirea" apare în mod lent şi nu va fi o "lărgire bruscă" şi astfel şansa s-o doară la primul act sexual efectiv mai scade.
Totuşi, nu te aştepta nici ca ea să aibă orgasme multiple nici ca tu să te urci pe pereţi de plăcere.
Spor!

8 răspunsuri:
| a răspuns:

E destul de ok. Pe tine ca baiat nu te deranjeaza cu nimic. la inceput, o sa simti ceva care impiedica penetrarea usoara, dar foarte putin o sa simti si pe urma o sa intre ca in branza. Sa nu te sperii ca s'ar putea sa scoti "instrumentu" din ea cu ceva sange. Pe urma puteti s'o faceti normal, insa ea va mai avea un mic discomfort. Nu te astepta la cine stie ce placere mai ales pentru ea. Ca sa nu o doara, trebuie sa o exciti cat mai tare inainte...sarutari, de la gat in jos si de la picioare in sus, si sa o atingi si la "pasarica" sa se obisnuiasca cu atingerea si sa se relaxeze. Daca se umezeste ea singura mai tare, nu o sa mai aveti nevoie de alt lubrifiant, insa daca fata e mai "uscata" poti sa folosesti saliva sau gel lubrifiant. Prima data o penetrezi usor, si nu f adanc, apoi tot mai adanc si mai adanc, pana intra cu totul. Stai putin asa si pe urma incepi normal, asta cred ca stii cum se face. Succes, si bft, mai ales ca ai ocazia sa fii primul la o fata, sa ti se daruiasca tie.winking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai ai putin de lucru ca e virgina...si trebuie sa ai si rabdare.iti dai seama ca e si placut ca te exciti.baftawinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sentimentul ca e virgina, si esti primul, te face sa te simti mai bine, nu neaparat "experienta" ei care nu o are big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Am crescut deja si nu intreb aiurea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Multumesc pentru raspuns! O sa tin cont.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai rabdare sa mai cresti, si poate ai norocul sa vezi cum este.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu m-am simtit placut

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează