| angelinthedark a întrebat:

Dau fundita pentru cine ma ajuta si pe minesad, ca sunt trista... faza e ca l-a mintit pe prietenul meu cu ceva, el a aflat, s-a supi pe mine si de ieri pana azi nu ma mai sunat deloc, am fost la magazin, era si el la alt magazin afara cu prietenul lui, era in aproprierea magazinului unde am fost eu, am vz ca bea acolo cu prietenii, cica a fost de dimineata, toata ziua a stat acolo beat.Deci nu stiu ce sa cred, nu l-am salutat si nici nu i-am zis nimic pentru ca era cu pr lui si nu era chiar asa aproape de mine dar nici el nu mi-a zis nimic, nu m-a bagat in seamasad, stiu ca am gresit ca l-am mintit, era ff supi pe mine cand am vb cu el aseara la tel, i-am cerut iertare si nu a acceptat, nu mi-a zis ca vrea sa ne despartim, dar din mom ce nu m-a sunat deloc si nu m-a bagat in seama credeti ca nu mai vrea sa fie cu mine? Eu vreau sa il sun maine sa vad cf si daca mai e supi dar nu st ce sa ii spun, pana acum ne-am inteles super dar l-am mintit si asta l-a deranjat mult; oare mai sunt sanse de impacare? Pana acum eu eram totul pentru el si ma iubea si cred ca ma mai iubeste dar oare nu poate sa treaca peste minciuna mea? Nu l-am mintit cu ceva grav dar tot la deranjat, deci ce sa fac? Si credeti ca mai pot salva relatia?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Incerca sa ii explici ca in drAGOSTE sun si suiisuri si coborasuri dar tu spune-i ca ai gresit si iti pare rau ca il iubesti muult de tot si sa te ierte daca te iubeste foarte multt.

3 răspunsuri:
| adi4ever a răspuns:

Sper sa nu mai existe cale de impacare la cate i-ai facut acestui om care mi se pare super, super OK. Ti-am mai zis la o intrebare si ti-o mai zic Esti proasta! Ai vazut ca totul e bine in relatia voastra ce ai zis lasa ma sa fiu eu smechera sa-l mint ca asta e prea bou si ma iubeste

| Vreau sa mi se stearga contu a răspuns:

Depinde cu ce l`ai mintit :-s

| zuzi_4846 a răspuns:

Totusi, cu ce l-ai mintit? Nu cred ca vei primi un raspuns concret care sa te si ajute pana nu vei da cateva detalii.
Eu de aici am inteles ca l-ai mintit si te pot sfatui doar sa ii ceri iertare.
Asteptam detaliile.