| Iulian03 a întrebat:

De ce baietii mai grasi (100-110 kg) nu sunt vazuti bine in ochii fetelor?

14 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu le sta bine cu multa grasime pe ei

| Ofiintă a răspuns:

Din același motiv pentru care fetele plinuțe nu sunt acceptate de către băieti.

| DoarBogdan a răspuns:

Dar nu este chiar asa mereu, difera de la persoana la persoana, dupa cum bine stii.
Este adevarat ce e drept, ca in general baietii plinuti nu sunt vazuti ca cei cu o forma mai buna a corpului. Dar asta este ceva psihic, este la fel si pentru fete, sigur nu toti baietii sunt atrasi de fete mai plinute.
Dar in general... se atrag acele persoane care seamana la fel corporal. Sau pe acolo.

Daca tu esti acea persoana, si consideri ca esti gras, incearca sa slabesti, mananca sanatos, mergi la sala sau fa exercitii acasa (mai nou) si cand o sa iei din carantina o sa ai forma dorita de tine. Apoi poti sa vezi daca este asa sau nu, cum ai zis big grin

Bafta sa ai!

| Andreeush a răspuns:

De parcă invers nu ar fi același lucru.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Ca dau dovada de neglijenta.

| ancaval a răspuns:

Cine ți-o zis mizeria asta?

| karma858585858585 a răspuns:

Pentru ca arata naspa

| Serban234567 a răspuns:

Pentru ca grasimea exagerata nu semnalizeaza sanatate! Asa cum a mai comentat cineva pe aici, suntem programati genetic sa cautam parteneri cat mai sanatosi care pot sa transmita gene cat mai bune pentru a asigura supravietuirea speciei!

| StefanChriss a răspuns:

Salut! Raspunsul sta in genele noastre. Genetic, suntem facuti sa fim atrasi de parteneri care sa arate cat mai sanatos, puternic, inteligent, de exemplare cat mai perfecte fizic, cel putin aparent, pentru a asigura perpetuarea speciei. Chiar daca societatea a evoluat, iar accentul fizic nu mai este atat de important, pentru ca importanta a fost preluata de statut social, personalitate etc. oamenii inca nu s-au adaptat pe deplin si probabil o sa mai treaca ceva pana atunci.

| Andr9385929444 a răspuns:

Pentru ca fizicul contează chiar dacă oamenii nu recunosc asta.
Dacă ai 110 kilograme înseamnă ca ești și puturos și te complaci asa. Mie nu ca nu-mi place neaparat de un baiat asa. Însă in capul meu e: " cred ca are un caracter aiurea dacă el chiar nu face nimic in privința asta"
. Știi? Pentru ca și o femeie la 110 kilograme chiar e o nesimțita. Nu ai nicio scuza sa fi asa, ești doar nesimțit/a. Excepție fac oamenii care au probleme de sănătate. Dar dacă mănânci ca Sparta și ca nesimțita sau ca nesimțitul.

| Iulian03 explică (pentru Andr9385929444):

Cu ce drept ii faci nesimtiti din moment ce nu i-ai cunoscut personal si nu te-au deranjat cu nimic?!

| Andr9385929444 a răspuns (pentru Iulian03):

Mie personal mi se par nesimtiti oamenii care sunt grași dar sănătoșihappy ți am zis, cu excepția persoanelor +40 de ani, persoanelor care au probleme de sănătate. Nu Iulianei (25 de ani) care bagă ca nesimțita mc și kfc când are 100 de kile.Și nu ii fac nesimtiti. Nu le spun, bai ești nesimțit. Doar asta gândesc.

| YourInsomnia a răspuns:

Din motivul pentru care nici fetele mai grase nu sunt vazute bine in ochiul baietilor. Totul e vice-versa. Unde exista tampiti, exista si tampite si asa mai departe. Totusi partea buna in a fi gras/ă este ca iti dai seama ca persoana care sta cu tine te place pentru cine esti, nu pentru cum arati neaparat, iar frumusetea se degradeaza cu timpul. Totusi, daca iti iubesti corpul, parerile altora n-ar trebui sa conteze asa mult.

| AndreeaDeea221998 a răspuns:

Mi se pare o mare porcărie să nu oferi șansa unui om sa îl cunoști /sa te cunoască din cauza aspectului fizic! Fie că este o persoana plinuța fie ca este o persoană mai slăbuța trebuie să îi oferi ocazia sa îți arate cine este fiindcă s-ar putea sa îți placa happy. Nu mai puneți atâta accent pe aspect! Sufletul unei persoane este mult mai important! Aspectul este trecător. Toți îmbătrânim, toți ne zbarcim, toți incaruntim! Pe când un suflet bun, îl păstrezi pana la ultima suflare! Asa ca încetați sa mai râdeți de aspectul altor persoane! Dacă persoanele respective nu va încurca cu nimic, nu ii înțeleg pe unii de ce simt nevoia sa se trezească comentând la adresa altora. În fine răspunsul la întrebarea ta este următorul : băieții mai plinuti nu sunt văzuți bine în ochii fetelor fiindcă nu sunt fetele potrivite! Fata potrivita o sa te placa exact asa cum ești!