| Maestro003 a întrebat:

Deci sunt bi, am 18 şi el 2 sunt la început de relatie şi n-am idee ce teme de discutie mai pot spune, nu vreau sa-l pierd, imi fac prea multe griji ca poate nu-i plac şi ii adresez intrebari de genul: daca nu vrei sa vb cu mine spune şi nu te deranjez si il enervează astfel de întrebări, am dat-o în bară la acest capitol. Am avut careva atingeri și sunt sigur că sexual îl atrag, vreau doar cumva să-l uimesc și să-l fac să nu-și piardă interesul (avem o relație mixtă și la distanță și în apropiere). Sfaturi vă rog!

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Anna71 a răspuns:

Bună! Temele de discuție nu ar trebui căutate, ele vin de la sine când aveți o conexiune și vă înțelegeți reciproc. Nu ai de ce să îți faci griji că nu îi placi, că de nu te plăcea nici nu vorbea cu tine, dapăi să fiți împreună. Frica asta că nu te place vine de la nesiguranța ta, că nu ești suficient, dar ești, crede-mă. Plus că stresându-te mereu că nu ești ceea ce el își dorește, pierzi timpul aiurea si nu profiți de timpul pe care îl aveți împreună.

| Maestro003 explică (pentru Anna71):

Sexul ar întări relația noastră? Gen la prima întâlnire au fost atingeri și am simțit ambii emoții puternice și pline de pasiune, mă gândesc că după un contact sexual putem fi mai relaxați și să vorbim mai romantic.

| Anna71 a răspuns (pentru Maestro003):

Cu siguranță odată ce ajungeți să faceți sex legătura dintre voi va fi mult mai puternică, și vei scăpa și tu de dubiile în privința relației voastre. Succes!

4 răspunsuri:
| Octavian81 a răspuns:

Ciao!
Incearca sa cunosti istoricul lui (trecutul lui) ca persoana bi. Intreaba-l ce ii place si ce nu in relatiile cu partenerii de acelasi sex; cum a decis sa incerce sa faca sex cu persoane de acelasi sex.
Fiecare dintre noi avem istorii/povesti diferite si fiecare in sinea ei e fascinanta.

| Maria1qqqq21 a răspuns:

Ai putea sa îl intrebi ce a mai făcut azi sau ce are de gând sa facă maine; ce ii place sa facă; sa ii pui intrebari despre el ca sa va Cunoaște-ți mai bine; despre familie; cum se simte; dacă a mâncat; ce filme ii plac și încearcă sa lungești subiectele cât de mult poți