|

Fetelor, dacă ați cunoaște un bărbat, v-ați îndrăgosti de el și între voi s-ar înfiripa o relație de dragoste frumoasă dar cu timpul, ați constata că respectivul este prea tăcut, liniștit, nu are nici un viciu și ar obișnui să meargă la diverse femei în căutarea satisfacerii plăcerilor erotice... Ce ați face în această situație: ați accepta ca partenerul vostru de viață la care țineți trup și suflet să vă înșele cu femei care practică prostituția sau v-ați despărți de el? Ps. Dacă, să presupunem că între voi doi ar exista o discuție aprinsă între 4 ochi iar el v-ar spune că este de acord la rândul său ca să faceți sex cu orice bărbat vreți voi, nefiind deranjat de acest lucru, ce măsuri ați lua? Vorbesc din proprie experiență întrucât de 3 ani formez un cuplu alături de o femeie care este mai mică cu 10 ani decât mine... La început a fost totul bine și frumos dar după circa un an, au intervenit certurile, discuțiile penibile dar și monotonia așa că am decis să-mi găsesc fericirea în brațele unor fete care mă acceptă și care mă fac să mă simt cu adevărat iubit și totodată respectat dar ea nu înțelege: spune că nu este normal ca într-o relație tu, ca bărbat, să te duci din an în paște la o fostă colegă din liceu pe care o ai ^la corason^ și să te simți bine alături de ea. I-am propus varianta cu ^înșelatul reciproc^ iar ea mi-a zis că asta nu se numește relație; mă face pocăit și nebun deși eu sunt cel care o întreține și care muncește 6 zile pe săptămână în străinătate, departe de casă, doar ca să nu ducă ea lipsă de ceva. Nu i-am scos niciodată ochii dacă i-am cumpărat ceva, nu am jignit-o în viața mea, nu am supărat-o cu nimic niciodată și nu știu ce să mă mai fac, credeți-mă. Nu știu cum aș putea să o mai scot la capăt cu debila asta care îmi scoate peri albi în cap. Dacă nu aș fi plăcut-o atât de mult, pentru că ea are 21 ani, eu 31, aș fi lăsat-o de mult amanet dar mă gândesc că dacă renunț la relația asta, toată lumea va zice că mi-am bătut joc de ea și de sentimentele ei deci am nevoie de un sfat din partea voastră. Chiar aș aprecia un răspuns pertinent de la cineva de pe acest site happy

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Salut Narcis,

Tu vorbesti de o relatie deschisa, acest tip de relatie exista si este practicat de multe cupluri insa ceea ce nu intelegi tu este ca trebuie ca ambii parteneri sa fie de acord cu ele.

In momentul de fata tu incerci sa o fortezi sa accepte o relatie deschisa in timp ce ea inclina mai degraba catre una monogama. Nici una din variantele propuse de voi nu este mai buna sau mai rea insa trebuie sa fiti amandoi de acord cu varianta pe care mergeti.

Faza e ca initial ai intrat inr-o relatie monogama si fara sa o anunti ai trecut la una deschisa (fara ca fata sa stie) apoi, mai tarziu, cand a aflat tu ai declarat ca de fapt nu ai inselat-o ci asta este viziunea ta. Iti sugerez ca pe viitor, in alte relatii sa ii spui fetei de la inceput ca sa eveiti discutiile pe parcurs.

Eu nu vad o proplema de moralitate in relatia ta ci una de comunicare. Daca tu nu te simti bine intr-o relatie monogama si ea nu este de acord cu una deschisa aveti 2 variante. Sau unul din voi cedeaza sau o sa va despartiti.
In functie de cat de tare sunteti atasati de variantele propuse imi pare ca oricare din voi ar ceda acel cineva ar fi nefericit pe temen lung asa ca sincer...chiar cred ca separarea ar fi cea mai buna varianta in cazul asta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Evident că nu aș accepta să fiu înșelată.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ok ce vrei să zicrm, tu mârlan, ea proastă.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Problema e ca tu vrei open relationship ea nu. Si nu vrei sa o lasi nu pentru ca o iubesti sau nu vrei sa o lasi fiindca ti-ar strica imaginea fata de "toata lumea". E simplu, te despartit de ea si tu poti sa cauti pe cineva care te lasa sa faci ce vrei cu cine vrei (s-ar putea sa ai de cautat ca nu multe sunt dispus) si ea o sa gaseasca pe cineva care sa nu o insele. Simplu, nu?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează