Pfff... i-ai dat deja prea multa importanta si se cam joaca cu tine, cand de fapt lucrurile sunt foarte simple: te place sau nu?! dar se pare ca el te tine cam de rezerva, un fel de fana a lui ( si cui nu-i plac fanii?! care sa-i laude si sa-i placa? ) cam asta face cu tine. asa ca, fii fata desteapta si lasa-l liber. nu-i mai da atata atentie, fii mai scurta in raspunsurile pe care i le dai si cand mai vb cu el pe mess, fb etc. inchide u conversatia cu replici de genul " ok, eu trebuie sa ies ca am putina treaba( ca ma vad cu cineva, ca plec etc), ne mai auzim"
asa o sa-i cam tai din elanul care il are si se vor inversa rolurile. succes!
![]()
Romania asta e infinita...
"am inteles, Ok" se raspunde acum cand o fata iti declara ca te place? ![]()
"Fundoi" Evelinei89, iar pentru intrebatoare...Pe "prietenasul" asta al tau scoateti-l din suflet, nu merita sa-i permiti nici sa-ti pupe un pantof.
Cat de prost sau nesimtitor sa fie un pustan, ca sa raspunda astfel declaratiei unei fete?
Pai...ATATA de prost. ![]()
"Ok" auzi...
Nu simte atractie pentru tine. Probabil ii esti draga dar doar ca amica, ca persoana.
Dar nici asa nu te respecta prea mult daca in momentul in care tu i-ai declarat sentimentele el a fost atat de insensibil.
Parerea mea sincera : uita-l. O sa vina ziua cand se va intoarce roata. Asa e mereu in viata. Te va vrea la un moment dat si tu te vei uita inapoi si-ti vei spune : "ce naiba am vazut eu la asta? "