|

Hei, i-am spus prietenului meu că sunt virgină, iar el a reacționat puțin ciudat, în sensul că a rămas puțin surprins și în primă fază a zis că nu mă crede, apoi m-a întrebat dacă nu glumesc. E normal această reacție? Voi cum ați fi reacționat dacă iubita voastră v-ar fi zis că e virgină la 20 de ani?

18 răspunsuri:
| a răspuns:

Pentru ca e lucru rar sa mai fii virgina la 20 de ani.

| a răspuns:

M-as bucura sa-mi spuna acest lucru.
Din nefericire s-a ajuns ca aceste situatii sa devina ciudate in loc sa ne bucure ca sunt fete care fac acest lucru.
Eu te felicit si nu cred ca ar trebui sa te simti mai prejos.
Iti sugerez sa vezi cum se comporta cu tine stiind asta si daca accepta acest lucru fara multe presiuni de a ajunge in pat cu tine.

| a răspuns:

Da, a fost surprins, putine mai sunt virgine la varsta asta si mai ales daca n-a prea dat de virgine la viata lui, l-ai surprins.

| a răspuns:

Adica e un lucru rau sa mai auzi ca o fata e virgina, sau cum? laughing
Baiatul tau pare cam prostalau, daca imi aduc aminte e ala de iti tot baga mana in pantalon, corect?

| explică (pentru DeathIncarnate):

Nu că e un lucru rău, doar că el s-a gândit că nu mai sunt, din moment ce am 20 de ani.

| a răspuns (pentru Magda20):

Eu zic ca te stresezi prea mult, chiar prea mult pentru o chestie care e de apreciat pana la urma.
Daca domnul nu stie sa aprecieze, problema lui nu a ta.

| a răspuns:

Pai si nu avea dreptate,nici eu nu cred in minuni de astea,dar,vad ca restul au crezut, oameni inca mai cred in minuni, si daca esti virgina care e faza, nu inseamna ca esti sincera, serioasa si nu o profitoare care profita de baiat

| explică (pentru RAY):

Țin să te anunț că nu am profitat de niciun băiat, nu sunt vreo profitoare, mereu am fost sinceră și am dat de fiecare dată peste băieți care aveau alte interese. Am rămas virgină până la vârsta asta deoarece nu am vrut să sar pe primul care îmi apare în cale, doar de dragul de a face asta. Am vrut un băiat cu care să mă înțeleg și să simt că mă iubește. Au fost și băieți de genul, dar atunci eram prea mică pentru a face ceva.

| a răspuns (pentru Magda20):

O, Preasfântă Născătoare de Dum­ne­zeu, Fecioară Stăpână, cea care ești mai înaltă și mai presus decât îngerii și arhanghelii și mai cinstită decât toa­tă făptura; mirarea cea mare a în­ge­ri­lor, propovăduirea prorocilor, po­doa­ba cea aleasă a arhanghelilor, întă­rirea cea tare a mucenicilor, lauda cea prea­mărită a apostolilor, povățuitoa­rea cea tare a călugărilor, înfrânarea cea tare a postitorilor, curăția și slava fecioa­re­lor, veselia cea lină a mai­ci­lor, în­țe­lep­ciunea și învățătura prun­ci­lor, câr­muitoarea săracilor și a vădu­velor; îmbrăcăminte celor goi, sănă­tate celor bolnavi, izbăvire celor ro­biți; liniște celor de pe mare, liman bun celor înviforați, povățuitoare ne­os­te­nită ce­lor rătăciți, mergere ușoară celor călă­tori, odihnă bună celor oste­niți, aco­pe­rământ și scăpare celor asu­priți; nădejde celor fără de nădejde, ajută­toare celor lipsiți; celor săraci, bo­găție neîmpuținată; celor întristați, de-a pururea mângâiere; celor pe care nu-i iubește nimeni, iubire cu smerenie; ce­lor păcătoși, mântuire către Dum­­ne­zeu; tuturor creștinilor, ocrotire tare, a­ju­tătoare nebiruită și folo­si­toare. Prin tine Cel Nevăzut S-a făcut văzut, pentru care aducem rugăciune ție, noi robii tăi, Doamna noastră.

| explică (pentru RAY):

Te apuci de rugăciuni de acum? Ții slujbe? laughing laughing

| a răspuns (pentru Magda20):

Esti ca fecioara maria nascatoare de zeii

| explică (pentru RAY):

Nu mă consider vreo sfântă.

| a răspuns:

AnaMaria50 exagerezi ca mereu, baiatul are deptate, ce virgine la varsta aia mai sunt

| a răspuns:

Deplorabil si jgnitor!
Daca nici macar atat lucru nu crede, inseamna ca te considera vreo tarfa.

| a răspuns:

Probabil la fel. Dar nu neapărat în sensul „rău". Și cu siguranță n-aș fi spus „nu te cred". Aș fi fost mirat cu adevărat. E ceva foarte rar în ziua de azi.

| a răspuns:

A reacționat așa deoarece în ziua de azi sunt multe fete care își încep viața sexuală la vârste fragede.
Tu nu trebuie să te simți rușinată.

| a răspuns:

A ramas placut surprins greu se mai gasesc in ziua de azi, 20 de ani, frumoasa, virgina, caracter placut.
Esti ca un "unicorn" pentru el, pãcat ca nu vrei ceva mai mult de la el.

| a răspuns:

Eu cand m-am cunoscut cu prietenul meu aveam 23 de ani inca eram virgina. Mi-am pierdut virginitatea cu el la 2 luni de relatie. Acum suntem impreuna de aproape 2 ani. Parerea mea este ca a fost putin nesimtit ca a zis ca nu te cred. De exemplu eu nici n-am sangerat la primul contact sexual, deci ar trebui ca nici prietenul meu sa nu ma creada ca am fost virgina. E ciudata reactia prietenului tau si scuza-ma, dar putin prosteasca.