|

Hey TPU! Am si eu o intrebare... dacă m-am jucat (adica mi-am frecat penisul de vaginul ei, insa intre penisul meu si vagin ei erau chilotul meu, o camasa, blugul si chilotul ei, iar ejacularea a fost in exterior... nimic interior) cu prietena mea. Adica, blugul meu era descheiat la primul nasture. Sub el aveam o camasa si sub ea chilotul din material licra. Eu cand am ejaculat, imediat m-am ferit (adica am ejaculat si m-am retras). Ultimul ciclu al ei a fost pe 25 ianuarie cu 31 de zile pe ciclu (in general are un ciclu neregulat, insa un ultimile 3-4 luni a avut de 31 de zile), ce sanse sunt sa ramana însărcinată?

Imi e frica tare de tot!

Dau funda

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Am spus in nenumarate randuri, dar am sa mai scriu odata: cu chilotul, blugii, camasa, prosopul, perdeaua si apa din cada nu se poate ramane insarcinata.
Pentru a lasa o fata insarcinata, trebuie sa existe contact penis-vagin si fata sa fie in perioada fertila.
Cum fata are timp de ciclul neregulat, neputandu-se calcula ovulatia si nici perioada fertila, este bine ca absolut toate partidele sexuale, sa fie protejate cu prezervativ.

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Da ma, spermatozoizi de fier ai, trec prin 3 straturi de haine si dupa mai si gasesc gaura pe unde sa intre. Desteapta sperma ai, tu cum de esti asa?

| a răspuns:

Ar fi chiar culmea sau o premiera mondiala, sau chiar universala, ca spermatozoizii sa reuseasca sa treaca prin atatea randuri de textile/tesaturi si pe urma sa GASEASCA, dar nu numai atat ci pe urma sa si NIMEREASCA drumul ''victorios'' care sa-i conduca direct catre deschiderea INTRARii IN VAGIN. big grin

| a răspuns:

In situatia prezentzta de tine, sansele de a ramane gravida sunt minime catre zero.

| a răspuns:

Se va naste un copil in blugi?
Dar cum copiii nu se nasc imbracati, stati linistiti și înainte de a vă mai juca documentații-vă puțin

| a răspuns:

Ție frică tare de tot?
Câți ani ai?
Știi care sunt regulile în care o fată/femeie poate rămâne însărcinată?
În cazul vostru nu sunt șanse de o posibilă sarcină.

| explică:

Da. 19 ani eu si ea 18. sigur? Camasa era uda cred de la sperma, insa pantalonul pe exterior nu era.Chilotul ei era ud pentru ca era ea uda si excitata