|

Hey TPU! Deci... am si eu o problema destul de ciudata; adica am un coleg de clasa tare dragut. Acum 2-3 ani imi placea foarte foarte mult de el si desi el si-a dat seama nu a facut nimic, ba chiar uneori radea de asta( e un pic mai imatur stiu). Dar dupa un timp mi-a placut foarte mult de unul dintre cei mai buni prieteni ai lui. Prietenul lui nu stia ca-l plac pentru ca nu prea vorbeam foarte des si nu eram foarte apropiati. L-am rugat pe colegul meu sa ma ajute sa fiu cu prietenul lui, dar acesta mi-a zis ca nu se baga. Apoi mi-a zis ca a vorbit ca prietenul lui, dar ca acesta nu ma place. L-am rugat MULT sa ma ajute, dar radea de mine si-mi zicea mereu ca prietenul lui nu e de nasul meu. Acum de cateva luni am inceput sa ne intelegem foarte bine, adica el a avut vreo 2-3 prietene pana acum si eu mereu il tachinam, ca daca ii este dor de ....si de multe ori imi spunea ca: Dar de ce te intereseaza? Hai ca stiu ca ma iubesti!(Asa in gluma.) Dar eu pur si simplu ma inteleg foarte bine cu el si il vad exact ca pe un prieten bun. Acum sunt foarte racita si m-a intrebat ce mai fac, cum ma mai simt de ce nu am venit la scoala. Si I-am spus ca imi este rau si ca sunt foarte deprimata, iar el a spus glumind ca vezi: Nu sunt eu acum cel mai rau( pentru ca mereu ii spun ca esti cel mai rau, ma enervezi etc). Ce credeti ca ar trebui sa fac, ce parere credeti ca are el despre mine?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Esti importanta pentru el numai ca el nu observa asta. Crede-ma el are de pierdut, nu stiu daca tu il placi sau nu dar pari o fata de nota 10 si el nu prea cred ca te-ar merita. Pare foarte smecher si nu mi se pare foarte potrivit pentru tine. Eu zic sa incerci sa te mai bagi in seama cu el si nimic mai mult. Daca iti place de el e timpul sa actionezi. Multa bafta! Pentru alte detalii sau sfaturi astept mesaje in privat!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

El crede ca tu esti racita tare. Asadar, fa-te bine si clarificati-va problema.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cred ca el nu va vede mai mult decat prieteni buni, ar trebui sa-l uiti, sa vada ce-a pierdut, nu trebuie sa stai dupa fundul lui! happy daca o sa te vrea o sa-ti dea semne mai importante.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează