|

Imi place de un baiat de 2 ani(nu i-am spus niciodata). Dintr-a patra am acest sentiment. El imi era foarte bun prieten. Ma ajuta, imi spunea problemele lui, ma aprecia. Credeam ca vrea sa fim amici, dar am vazut ca eram singura pe care o rasfata cu ciocolata si flori. La banchet m-a luat in brate si a spus ca sunt draguta.

Anul acesta s-a mutat de la noi de la scoala si nu am mai vb de cand m-a sunat de ziua mea sa vada cum ma simt in vacanta si sa imi spun ca-i e dor de mine.

In excursia de la vila colegului meu (2 zile) o colega i-a zis ca-s obsedata de el, ca am poze cu el pe ipod(am cu toti colegii) si m-a barfit urat doar ca el sa o placa. E a fost cu ea 3 zile( ea l-a parasit).

Credeti ca m-a placut inainte? Acum cum sa aflu daca ma place ca eu zic ca da ca i-a zis fata ca de fapt mintise. Cum sa ii spun ca il plac?

Funda la un rasp bun!

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Daca sunteti prieteni asa de buni nu inteleg dc sa-l minti? spune`i adevaru ca il placi si vei afla daca si el simte la fel pentru tine Bafffta; x

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Da spune-i adevarul ca acea fata a vrut doar sa fie cu el si sa puna vorbe urate pentru tine.straight face Ca nu e adevarat ce a zis, ca ai poze cu mai multi colegi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Scuze ca iti tai aripile, dar nu te place, te considera o amica foarte buna din moment ce iti spune problemele. Daca te placea iti spunea de mult timp. Ai doua variante: sa-i spui ca trebuie sa vorbesti ceva cu el, si atunci zici: uite eu te plac si de acolo vezi cum decurge discutia sau sa incerci sa il uiti si sa nu stici o prietenie, pentru ca eu zic ca nu te vede mai mult decat o amica.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Doar fa-ti curaj si spune-i ca il placi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează