| adrian1213 a întrebat:

Masturbarea afecteaza excitarea in mod direct de o partenera decat cea virtuala?

Răspuns Câştigător
| Stilgar a răspuns:

Www.yourbrainonporn.com Daca iti setezi creierul pe stimul artificial...el va reactiona la acel stimul. Ai sanse mari sa ajungi impotent cand vine vorba de sex in real life. Citeste!

| doctorandus a răspuns (pentru Stilgar):

Scris de corbulalbrosu:

Printre ''factori de risc'' care provoaca IMPOTENTA, pot fi enumerate urmatoarele cauze :
-1.) probleme ale vaselor de sânge (probleme vasculare) care pot împiedica sângele să umple penisul său să rămână destul de mult timp pentru a menţine erecţia.
-2.) probleme ale nervilor (probleme neurologice) care împiedică semnalele de excitaţie să ajungă de la creier şi măduva spinării până la penis; tulburări nervoase cum ar fi boala Parkinson, boala Alzheimer, scleroza multiplă sau accidentul vascular cerebral pot interfera cu abilitatea bărbatului de a avea erecţie şi pot să scadă dorinţa sexuală; afecţiunile nervilor din diabet, complicaţii chirurgicale, leziuni ale măduvei spinării pot, de asemenea, să cauzeze probleme.
-3.) probleme ale structurii penisului sau ale ţesuturilor pot împiedica erecţia.
-4.) factori hormonali, cum ar fi niveluri scăzute de testosteron.
-5.) efectele secundare ale medicamentelor (spre exemplu cele care se iau pentru hipertensiune sau pentru depresie) pot cauza probleme de erecţie; în unele cazuri, pot fi posibile schimbarea dozelor de medicamente sau folosirea altui medicament.
-6.) folosirea tutunului, a alcoolului sau a drogurilor ilegale pot determina probleme de erecţie; oprirea sau reducerea folosirii acestor substanţe poate reduce severitatea problemelor de erecţie.
-7.) activităţile care restricţionează fluxul de sânge în penis pot determina probleme de erecţie. Unii medici au observat că bărbaţii care merg cu regularitate pe bicicletă pe distanţe mari au risc mai mare de a avea probleme de erecţie.
-8.) depresia (care are de asemenea şi o componentă fizică), anxietatea, stresul, doliul sau probleme cu relaţiile actuale sau trecute.
IN NICIUN STUDIU MEDICAL EFECTUAT, MASTURBAREA NU ESTE NICI MACAR AMINTITA PRINTRE POSIBILI FACTORI DE RISC AI IMPOTENTEI.

3 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Sunt o sumedenie de oameni care se masturbeaza de mai multe ori pe zi si n-au nicio boala.

http://www.youtube.com/watch?v=IQFCeES8UQc

Traduc un citat din Encyclopedia of Children's Health:

"Masturbarea este auto-stimularea organelor sexuale, cel mai adesea pana la orgasm. 60% pana la 90% din adolescentii baieti si 40% din fetele adolescente se masturbeaza. Desi atitudinile oamenilor referitoare la masturbare difera mult, nu exista dovezi ca masturbarea ar fi in vreun fel daunatoare din punct de vedere fizic, psihologic sau emotional. Pentru multi tineri masturbarea este o ocazie de explorare sexuala proprie inainte de a se decide sa faca sex cu o alta persoana. Este de asemenea considerata cea mai sigura forma de sex pentru prevenirea bolilor cu transmitere sexuala, inclusiv virusul imunodeficientei umane (HIV)."

"Masturbarea ofera o modalitate sanatoasa de a-si exprima si explora sexualitatea proprie si de a elimina stressul sexual fara riscurile asociate contactului sexual, conform multor profesionisti medicali. Ei sunt de asemenea de acord ca masturbarea este o modalitate naturala, normala si sanatoasa de explorare de sine si de exprimare sexuala."

"Este din recunoscut din ce in ce mai larg intre profesionistii sanatatii mentale ca masturbarea poate reduce depresia si conduce la sporirea respectului de sine. Masturbarea poate fi in special folositoare in relatii in care un partener vrea mai multa activitate sexuala decat celalalt, caz in care masturbarea contribuie la restabilirea echilibrului."

http://www.healthofchildren.com/M/Masturbation.html

Autor: Ken R. Wells. Aceste puncte de vedere sunt confirmate in Jacqueline L. Longe, ed (7 iunie 2011). „Masturbation". The Gale Encyclopedia of Children's Health: Infancy Through Adolescence. 4 (ed. Second). Detroit, Mich.: Cengage Gale. p. 1404. ISBN 978-1-4144-8641-3. OCLC 712621295 si in Thomas H. Ollendick; Carolyn S. Schroeder (6 decembrie 2012). „Masturbation". Encyclopedia of Clinical Child and Pediatric Psychology. Boston, MA: Springer Science & Business Media. p. 359. ISBN 978-1-4615-0107-7. OCLC 913623298.

De asemenea Ollendick si Schroeder numesc miturile despre masturbare si tratamentele carora le-au dat nastere "una din cele mai negre pagini din istoria religiei si medicinii".

| Goete a răspuns:

Ce vrei sa intrebi de fapt? Ca de aici nu se intelege nimic

Întrebări similare