|

Nu te poți dezvirgina daca te masturbezi ca fată, nu?

Sau daca o fată isi incepe viata sexuala si dupa numai are niciun contact sexual, se "strange" vaginul? Daca da, dupa cat timp?

8 Raportează Evaluează
8 răspunsuri:
| a răspuns:

Dezvirginarea nu consta in largirea vaginului ci in ruperea himenului. Daca s-a rupt poti sa nu mai ai relatii intime si 30 de ani ca virgina tot nu o sa mai fi. Da, si fetele se pot dezvirgina prin masturbare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Fiindca dezvirginarea se produce NUMAI/DOAR in cazul in care se intretine un act sexual real adica in urma penetrarii vaginului de catre un penis real/adevarat al unui baiat/barbat, rezulta ca este cu totul IMPOSIBIL ca o femeie sa se AUTOdezvirgineze. Prin deteriorarea sau ruperea himenului se produce procesul de DEFLORARE a ''pasaricii'' ceea ce in niciun caz NU reprezinta stare de DEZVIRGINARE a femeii.
Starea de virginitate a femeii este perceputa foarte diferit, astfel ca in anumite culturi sau comunitati reprezinta o stare/cerinta absolut obligatorie pe cand in alte culturi cu idei mai libertine, virginitatea si-a pierdut practice orice valoare spiritual-moral-etica. Foarte multa lume face aceeasi confuzie impardonabila considerand DEFLORARE ca fiind sinonima cu DEZVIRGINAREA. Multi NU reusesc sa inteeaga faptul ca VIRGINITATEA femeii reprezinta un concept psihico-mental, adica reprezinta o notiune IMATERIALA INVIZIBILA si INTANGIBILA care este localizata in interiorul MINTII fetei/femeii si nu la nivelul VAGINULUI/VULVEI. Din acest motiv existenta sau lipsa starii de VIRGINITATE nu poate fi determinata sau stabilita de o alta persoana, fiindca un CONCEPT oricare ar fi acesta, NU poate fi vazut cu ochii si NU poate fi nici atins sau pipait in mod real, fizic sau material si ca atare nici nu poate fi ''pierduta'' : nici intentionat sau in mod accidental. Rezulta ca niciodata absolut NIMENI in afara de fata/ femeii in cauza, nu poate sa se pronunte in privinta VIRGINITATII cuiva. Aceasta starea/notiunea de virginitate dispare/''se pierde'' NUMAI in momentul in care himenul si/sau vaginul fetei/femeii intra in contact direct cu un penis real/adevarat al unui barbat si acest lucru il stie/cunoaste numai ea, cea in cauza si nimeni altcineva. Lezarea, deteriorarea sau ruperea chiar si din greseala a HIMENULUI prin MASTURBARE se numeste DEFLORARE si nu DEZVIRGINARE asa cum o considera multa lume in mod cu totul gresit. In concluzie reiese cat se poate de clar ca nimeni...2008 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru corbulalbrosu):

Multumesc frumos pentru raspuns! Pare a fi unul in cunostiinta de cauza!
As mai avea mici nelamuriri. Medicul ginecolog nu isi poate da seama daca fata respectiva este sau nu virgina? in urma unui control de specialitate.
Iar barbatul care intretine raporturi sexuale cu acea femeie poate simti daca ea este virgina? sau isi da seama chiar daca femeia a avut putine raporturi sexuale pana la el?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru CravataAlbastra):

La o intrebare care era intr-o anumita masura oarecum similara cu aceasta intrebarea de-a ta, am transmis urmatorul raspuns :
1.) Poti sa te linistesti definitiv. Pe aceasta planeta numita Pamant, NU exista nicio pesoana indiferent de nivelul sau de scolarizare sau de specializare ulterioara, sa care sa aiba capacitatea sa stabileasca starea de VIRGINITATE a unei femei. De asemenea este cu totul IMPOSIBIL sa se poata stabili daca fata si-a inceput viata sexuala, sau data/momentul in care a intretinut ultimul act sexual. Este absolut IMPOSIBIL sa se poata stabili vizual sau prin vreo alta metoda (empirica, babeasca, etc) daca o fata mai este virgina sau nu, si de asemenea daca si-a inceput sau nu viata sexuala reala.
2.) Barbatul in momentul in care intretine actul sexual cu o fata al carui vagin este largit intr-o anumita masura cel mai probabil isi va da seama ca penetrarea se produce mai usor si se va intreba care poate fi motivul. Insa fata ii poate explica ca are vaginul largit intr-o oarecare masura pur si simplu datorita faptului ca obisnuia sa-si masturbeze ''pasaricia'' prin metoda ''degetica'', o activitate care este practicata de foarte multe fete, chiar daca majoritatea neaga. In concluzie largirea vaginului se va produce exact la fel si in aceeasi masura prin acte sexuale reale, dar si prin masturbarea practicata timp indelungat daca sunt folosite 2 sau 3 degete.
Multa sanatate!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ba se poate, daca se penetreaza cu ceva si himenul se rupe. Insa singura... o fata nu prea poate, de durere. Deci acea fata o sa stie si o sa simta 100% ca dezvirginarea a avut loc, oricum.

Si nu se "strange" in ideea ca himenul se reface. Nu se regenereaza, asta este o proprietate a lui ca tesut.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru DoarBogdan):

Am inteles, insa tot virgina e fata respectiva pana la primul contact sexual propriu-zis. Sa se "stranga" nu himenul, ci vaginul in sine, la el ma refeream

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru CravataAlbastra):

Pai se strange in mod normal, nu este ceva nefiresc. Nu cred ca poarta o denumire asta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poti sa te masturbezi si fara sa-ti bagi degetele inauntru, exista clitoris. Virginitatea traditionala se refera la himen, care nu se mai reface, da vaginul e un muschi care se strange si se dilata dar nu are treaba asta cu virginitatea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează