|

Oare chestia asta cu facebookul si poze nu inseamna ca ne mintim pe noi? Adica am intalnit o tipa la un job pe care am vazut-o ulterior pe Facebook. Pur si simplu in realitate nu emana aceeasi stralucire si chiar nu mai scapam de privirile ei pierdute, ma cam deranja. Eu pe Facebook nu as avea nicio sansa cu profilul aleia ca am un profil vai de capul lui, dar in realitate e ceva mai spre bine. Am pierdut firul epic dar la ce ajuta sa ai un super profil de Facebook cand tu nu esti asa nici pe departe?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Este exact ca la mașinile second postate de samsari. În poze arata super și când ajungi acolo este doar un cazan vai de mama lui. Strategia de marketing nu este chiar rea, atragi cu reclama și din 10 "clienți" care vin sa o vadă, poate se găsește unul suficient de fraier încât sa o ia.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Simt nevoia de atentie si vor sa fie abordate, sa nu mai zic de fetele care au inceput cu aplicatia ai tik tok... daca le vezi cum se scalamba, unele se cred miss... in realitate te uiti la ele si nu stii de unde sa le iei. Am o vecina care este mica de statura si cam plinuta, pe Facebook are niste poze super wow. In realitate zici ca e un babuin si mai are si voce de barbat din cauza tigarilor. N am nimic personal cu ea, dar ar fi in stare sa si faca poze si nud doar pentru cateva like uri. le-a spalat creierul retelele astea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sunt multi care fac asa, probabil pur si simplu nu sunt multumiti de cum arata si-si ajusteaza imaginea postata pe Facebook sau pur si simplu arata mai bine „in lumina reflectaorelor" ca sa zic asa, decat pe viu si invers pot fi persoane foarte interesante in realitate dar care nu sunt fotogenice.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Asa sunt o mare parte din ele,machiate,fardate, rujate, rimelate, gene, unghii..naturalete...pauzasi cand o vezi nemachiata, iti vine sa fugihappy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează